Reklama

Reklama

VOD (1)

Na smolařského redaktora se usměje štěstí, když objeví muže čerstvě propuštěného z psychiatrické léčebny, který vypadá jako herec odmítající vylézt z přívěsu. S pomocí mocného producenta z něj Lenny udělá velkou hvězdu a dokonce mu pomůže oženit se s herečkou, která hraje jeho protějšek. Jejich cesty se kříží s opilými herci, drzými akčními hrdiny, nepředvídatelnými režiséry, superagentem a magnáty toužícími po moci... (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Day má evidetně strašně moc kamarádů, protože jinak si neumím úplně vysvětlit, že se tolik známých jmen objeví v něčem takovém. Největší problém téhle komedie (krom toho že není moc vtipná) je primárně absolutní nefunkčnost hlavní postavy. Čistě teorericky by postava němého týpka s rozumem pětiletého dítěte, který se stane celebritou mohla být vtipná, jenže Day - který si kromě režie střihnul i hlavní roli - si s ní neumí vůbec poradit a ta postava prostě nefunguje…40% ()

Derseus 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je opravdu unikátní a tak do 2/3 filmu mě to i bavilo. Přijde mi to jako parodie ,,amerického snu" kdy se hlavní postava dostane bez práce a bez jediného slova až na vrchol hollywoodské herecké kariéry. Zasmál jsem se, ale s Latteho bankrotem pro mě šel celý fim do kytek. 3 hvězdy za originalitu i když nenaplněný potenciál. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Chýbal mi záver, ktorý by z toho spravil víziu niekoho po lobotómii. Lebo úplne som asi nepochopil, čo sa týmto chcelo povedať. Že aj keď si nikto, svet ťa vie vytiahnúť a následne zožrať? Alebo že nikto nerieši, kto si a aj keď nehovoríš, je to v pohode? Neviem. Veľa hercom to ale asi zaplatilo účty a Day nech sa objavuje už len v memkách. Slabulinké 2 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Herci a herečky sú v podstate na správnom mieste v tejto komédii, ktorá, medzi inými, sa snaží dať zakrivené zrkadlo pred filmovým priemyslom. Ale herecky pomerne nevýrazná vec, ktorá postráca aj lepšie a zábavnejšie napísané dialógy. Nehovoriac o tom, že „Latte“ časom začína postrácať pozornosť od diváka. Nie úplne vydarený debut Ch. Daya ako režiséra. P.S.: Len taká drobnosť – ako „Latte“ „povedal áno“ v kostole, keď si bral svoju manželku? Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Bláznův ráj sice disponuje prakticky všemi atributy filmové satiry, v tomto případě trefující se do poměrů panujících v Holllywoodu, konkrétně pak především do herců, režisérů a producentů, ovšem je to zpracováno takovým způsobem, že když budu konstatovat, že to jen absolutně nefunguje, tak budu velmi, velmi mírný a nadmíru distingovaný, jelikož kdybych měl své dojmy z tohoto snímku projevit naplno, tak by se nejspíš jednalo jen o sled nejhrubších vulgarit. Tohle filmové dítko se totiž vážně naprosto nepovedlo a především si říkám, co všechny přítomné herce takových zvučných jmen vedlo k tomu se této nesoudnosti vůbec zúčastnit? Nejspíš to tedy asi byla kolegiální výpomoc panu Dayovi, který se zhostil krom hlavní role i scénáře a režie, a nutno podotknout, že vlastně nevím, v jakém ohledu selhal nejvíc. Herecky mi to z jeho strany připomínalo zřejmě jakousi snahu o napodobení třeba takového Bustera Keatona, ovšem dopadlo to tak, že zatímco Keaton byl ve svých groteskách vtipný, Day je v tomto filmu svým výkonem spíš trapný, až tragický. Režijně pak neukočíroval nic, skáče a kličkuje v tom jak zajíc na poli před lítajícíma brokama, celé se mu to rozpadá prakticky od prvních minut, a divák v podstatě sleduje jen sled přitroublých scének za účasti různých cameo výstupů slavnějších hereckých kolegů, kteří tu ze sebe dělají též kašpary a vlastně jediný, kdo to ustáli alespoň s nějakou ctí, tak mi přišli Liotta s Brodym. No a scenáristicky je to též pořádné dno, disponující jen kopicí nemasných, neslaných dialogů, bez emocí, bez zajímavých postav, bez snesitelného dějového vývoje, a co se přímo satirických prvků týče, tak zasáhnout do černého, kdy mi jemně cuklo v koutcích úst, se zde povedlo dvakrát, opakuji dvakrát, zbytek pak působil jako zcela marný trapas, míjející se zcela účinkem. Tudíž tuto podívanou skutečně nelze doporučit nikomu, je totiž vážně naprosto ve všech směrech jen nefunkční, naivní a především strašně hloupá a ze strany Charlie Daye se jedná o totálně nezvládnutou práci. ()

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo v októbri 2018 v Los Angeles. V decembri 2021 bol pridaný ešte jeden týždeň natáčania po dodatočných úpravách scenára. (Arsenal83)

Reklama

Reklama