Reklama

Reklama

Krtek fotografem

  • Československo Krtko fotografom
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1975, 7 min

Obsahy(1)

Krteček je nadšený z fotoaparátu, který získal od myšky, ale přístroj se mu brzy rozbije, a tak od něj zvířátka místo fotografií získají kreslené portréty. (mau)

Recenze (26)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Krteček vyveksluje s myškou kočku na klíček za foťák. Jelikož se jeho odborné fotografické znalosti rovnají nule a návod k použití myška rovněž opomněla přiložit, tak se po několika marných pokusech raději vše pokusí zachytit pomocí nasliněné tužky. Kreslířský talent mu rozhodně nechybí. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ty žáby jsem tedy moc nepobral (já vím, měl bych chápat pohádku pro čtyřleté děti), ale i tak je to hezký díl... 70% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V tomto díle má krtek mnoho tváří. Nejdříve se projeví jako velice chytrý obchodník, když se mu podaří od myšky za hračku kočky vyhandlovat fotoaparát. Jako fotograf sice neuspěje, avšak toho se krtek nezalekne a představí se jako zručný kreslíř rodinných portrétů. Zkrátka umělec každým coulem! ()

mau 

všechny recenze uživatele

Krtečkovi se získaný fotoaparát hned rozbije, a tak místo fotek portréty všem zvířátkům nakreslí - skvělé řešení :) K vidění na You Tube.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Celej Saudek :D Strašně mi připomíná jednoho mého spolužáka, jsou stejně talentovaní (jsem na SŠ-obor fotograf) ;) ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Krásne je, ako sa krtko snaží od myšky kúpiť fotoaparát a ponúkne jej zbierku harabúrd, ktorú vytiahne zo svojho domu... :o)) ()

Reklama

Reklama