Reklama

Reklama

Krtek malířem

  • Československo Krtko maliarom
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1972, 11 min

Režie:

Zdeněk Miler

Obsahy(1)

Krteček objeví na paloučku spoustu plechovek s barvami. Sám sebe omylem přebarví na červeno a když tím vyděsí zlou lišku, postupně přemaluje všechna ostatní zvířátka a nakonec i celý les, který tak změní v exotickou cizokrajinu do chvíle, než pestré barvy smyje déšť. (mau)

Recenze (39)

boshke 

všechny recenze uživatele

Z té lesní havěti šla fakt hrůza. Trochu netypický díl, kdy Krtek není klasický laskavý, ale pěkně poťouchlý a škodolibý... 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kvalitní normalizační zkazka o tom, že černá skládka nebezpečného odpadu je přírodě prospěšná, protože je s ní spousta halucinogenní legrace, a ještě vlastně chrání roztomilou zvířenu před zlotřilými masožravci. Nebo že by to byla jen nevinná zábava pro malé děti? Přeberte si to jak chcete, moje děti se ale hned zkraje zlobí, že někdo hloupý udělal v lese nepořádek:P Takže za mě je to jasné;) Promiňte, pane Milere, ale občas vám to silně ujelo. 50% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Krtko aký je milý, tak vie byť aj pekne zákerný. A ostatným ide príkladom. Až mi bolo chudinku líšku ľúto. Ale treba držať spolu. 80%. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Arteterapia ako prostriedok k odohnaniu líšky, čo si brúsi zuby na krtkovské mäsko. Odhodené farby a ich zhodnotenie v pekne pojašených farebných kreáciách. Hoci mi bolo líšky ozaj ľúto, tu vyhrali farebné snívania a vízie inak kolorovaného sveta okolo nás. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa že, najlepší je život krtka, lebo cez deň spí a v noci trtká. To však určite nie je tento prípad. Krtek a jeho zvieraci priatelia z tohoto českého, animovaného seriálu sú banda nudných slušákov. Dosť sa pozastavujem nad všeobecnou obľúbenosťou tohto produktu u našich západných susedov. V Čechách je to takmer kultová záležitosť. U nás na Slovensku sa to ani zďaleka neteší takej popularite. Priznám sa, že ani ja nepatrím medzi Krtkových obdivovateľov. Navyše nechápem načo je, tu na čsfd, možnosť hodnotiť a komentovať jednotlivé diely. Stačilo by sa vyjadriť ku tomu ako ku celku. ** ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek ukazuje dětem, jak se učí malovat on. Navádí je k napodobování pěkné činnosti, která je uměleckou kolébkou lidstva dnešního typu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Je vtipné, že si krtek vždy vyhrabe noru poblíž zajímavých věcí ze světa lidí - tranzistor, paraple a teď plechovky s barvami. Tentokráte se lesní zvířátka promění pod umnými rukami krtka a myšky v pestrobarevná stvoření, která dají co proto lišce, jež si chtěla pochutnat na některých obyvatelích lesa. ()

mau 

všechny recenze uživatele

Jak by se mi nemohl líbit Krteček jako malíř! Nejprve pomaluje sebe, pak myšku, ostatní spřátelená zvířátka a nakonec všichni přebarví celý les, kterému spousta fantazie dodá patřičnou exotičnost! Paráda! K vidění na You Tube.. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně velká haluz. Rozhodně nedoporučuju pouštět dětem před spaním. Jeden pohled na Mišáka mi stačil a věděl jsem, že po tomhle dílu opravdu spát nepůjde. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama