Reklama

Reklama

Krtek na poušti

  • Československo Krtko na púšti
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1975, 7 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Krteček se dostane do daleké pouště a za pomoci dalších zvířat odstraní písek ze zapadané studny, která pak opět přináší vodu. (mau)

Recenze (29)

duddek 

všechny recenze uživatele

*spoiler* Krtek se nechá vrtulníkem přepravit na poušť, široko daleko nikdo, ani voda, jen fata morgana. Až poté se rozpomene na svou základní dovednost - hrabat - a odklidí písek ze zanesené studny (opět s pomocí ostatních, jak jinak), která následně začne přetékat. Tak tak, že krtek chytí spoj z tohoto podivuhodného světa zpátky (anebo někam dál...). ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Krtko si zaběhá po dunách, narazí na skupinku zvířat žijících mimo své přirozené teritorium a zjistí, že jejich studna byla ucpaná pískem. Už to samo o sobě je dost na pováženou. Chvíli s pomocí zvířat přehazuje písek ven ze studny, která nakonec začně přetékat. (P.S. Kdo pilotoval ten vrtulník s kolečky, to se neodvažuju domýšlet.) ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi, že nejdřív byl na studnu dost velkej a pak byl proti ní prťavej... stejně jako v mnoha jiných případech v tomto seriálu ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krtek se dostává mimo náš kontinent a písek je něco zcela jiného. Je třeba vykopat studnu a kdo jiný by to měl dokázat než krtek. Sice není zcela jasné, kde se na písečné poušti vzal slon či žirafa, ale nejspíš zde zabloudili. ()

oli9 

všechny recenze uživatele

Jedná z nejlepších s Krtkem. Abyxh pravdu řekl, krtka jsem znal ale nikdy neviděl všechno až teď s dvou letou dcerou objevuju díl za dílem a vlastně už znám nazpaměť.. Tenhle díl jenž těch krátkých jeden z nejpovedenějších ()

Reklama

Reklama