Reklama

Reklama

Krtek v Zoo

  • Československo Krtko v ZOO
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1969, 6 min

Obsahy(1)

Krtek se náhodou prokope do jednoho z výběhů v Zoo, kde na něj čekají nástrahy v podobě exotických zvířat. Přítele nachází až v tygrovi, kterému vytrhl nemocný zub. (mau)

Recenze (30)

Radko 

všechny recenze uživatele

Krtko sa prekope do liberálnej ZOO, kde sú všetky zvieratá pokope a navoľno. Prvé čo zbadá je slon zdola. Pri kontaktoch s exotickými zvieratami zažíva rôznorodé dobrodružstvá, často na hrane medzi životom a smrťou. Napokon si získava rešpekt priateľstvom s kráľom ríše zvierat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa že, najlepší je život krtka, lebo cez deň spí a v noci trtká. To však určite nie je tento prípad. Krtek a jeho zvieraci priatelia z tohoto českého, animovaného seriálu sú banda nudných slušákov. Dosť sa pozastavujem nad všeobecnou obľúbenosťou tohto produktu u našich západných susedov. V Čechách je to takmer kultová záležitosť. U nás na Slovensku sa to ani zďaleka neteší takej popularite. Priznám sa, že ani ja nepatrím medzi Krtkových obdivovateľov. Navyše nechápem načo je, tu na čsfd, možnosť hodnotiť a komentovať jednotlivé diely. Stačilo by sa vyjadriť ku tomu ako ku celku. ** ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtek v ZOO je vskutku pestrý a všemi barvami laděný díl, ve kterém krtek potkává spoustu rozličných zvířat, a přitom ještě stíhá pomoci lvovi s jeho bolavým zubem (sám jsem měl problémy se zuby, takže vím, jaká je to prekérní situace). Člověk by ani nevěřil, jak může být třeba taková želva tak nepříjemná a akční. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

K exotické fauně přistupuje krtek systematicky: savcům a plazům vleze na záda, ptákům uniká ze zobáků. V závěru lekce politiky pro všední den – mocné si nakloníme drobnou úsluhou. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Krtek tunelářem. Krtek a tygr. Krtek dentistou. ░ Dokonalá scénka, kde se krtek tak lekne, až z něj vyletí andělíček. Mé srdce plesá! ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Je to asi poprvé, co někdo vyobrazil krtčí duši. Docela zábavný díl, ale krtek se v první části chová jako malej spratek (mj. nepoděkuje pelikánovi, který ho zachránil před utonutím, a když ten se pak do něčeho zaposlouchá s otevřeným zobákem, beze slova uteče; kromě toho kape na spící želvu, mlátí pštrosata, leze jim do chřtánu, posmívá se jim, a když ho v poslední chvíli z jejich dosahu nezištně vytáhne opice, ještě na ně vyplazuje jazyk). Avšak lev jako by tohle vůbec nereflektoval a okamžitě se krtkovi začne svěřovat se svými bolestmi... pro něj je už pak hračka využít situace a stát se osobním přítelem krále džungle. ()

Reklama

Reklama