Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A tak začala třetí světová válka... Britská filmová satira. (Česká televize)

Recenze (7)

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně satirická parodie na rozpoutání atomové války. Britský premiér rozdávající děštníky před výbuchem ,které je mají ochránit před zlým mrakem. Či únos princezny . ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Švacnutá komédia o politickom konflikte, ktorú okrem hlášok (na mnohých kupodivu vôbec nezbadať, že majú už 20 rokov) vylepšujú absurdné postavičky, čierny humor, šialený britský premiér a v neposlednom rade... Rambogram :-) ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Malá zemička jména Santa Maya kdesi ve Střední Americe patřila odedávna Anglii, i když si na ni sousední Maguadořané odjakživa brousili zuby. Jenže nová doba s sebou přináší nové vůdčí osobnosti a generál Mosquera, šéf pravicové junty, která se v Maguadoru nedávno ujala vlády, je odhodlán získat Santa Mayu jakkoli, třeba i za použití síly. Britský ministerský předseda se ovšem pohrdlivě vyjadřuje o Maguadořanech jako o odporných amigos a prohlašuje, že se nikdy neodváží Santa Mayu napadnout. Ale čas prokáže, jak krutě se mýlil. Válečný plamen, vzniklý v té nepatrné zemičce, zakrátko hrozí zachvátit celý svět a i kurážná prezidentka Spojených států si už začíná zoufat... ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Horšie ako odpad! Už dávno mi nebolo z filmu tak špatne ako z tejto nemožnej zlátaniny. Film nemá žiadnu logiku... britský premiér rieši nezamestnanosť zhadzovaním nezamestnaných z útesu, za všetko môžu trpaslíci... Ruskí agenti v kvetinkových košelách, tak to bolo úchvatné ako grcajúci osol a strieľajúce banány... tak na to už nemám slov. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Perfektní parodie. Ulítlejší, než Myš která řvala. Blížící se místy Pythonům. Nebere si servítky a šije do všeho. Na brity hodně divoké. Kastrující princezna byla špičková. ()

Reklama

Reklama