Vlci

• USA Wolfs (více)
Trailer 7

Cesty dvou soupeřících agentů (George ClooneyBrad Pitt) se zkříží, když je oba povolají, aby pomohli zahladit stopy po přešlapu přední newyorské úřední osoby. Během jedné rušné noci musejí překonat své malicherné spory i vlastní ego, aby práci dokončili. (Apple TV+)

Videa (4)

Trailer 7

Lacike

všechny recenze uživatele

Vplyvná žena si príde zablbnúť do hotelu, ale hrátky sa skončia mŕtvolou, ktorú treba odpratať. Tak sa dostavia na scénu dvaja konkurenční čističi s hviezdnymi ksichtami, ktorí sa celý zvyšok filmu hádajú a hádajú, ale vôbec to nie je vtipné. Túto triviálnu zápletku sa síce scenárista postupne snažil trochu skomplikovať, ale nič zaujímavé alebo vtipné nevymyslel. Hviezdne duo tiež pôsobí, že len zarába na nájom a nijak extra sa herecky nepretrhne. Celkovo strašná nuda. 4/10. ()

hroubek

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyla ústřední dvojice, tak by byl film obyčejný a snadno zapomenutelný. Přítomnost obou pánů je jediný důvod, proč film vidět, protože reálně toho moc nenabízí. Po trilogie se Spider-Manem jsem režisérovi a scénáristovi Jonu Wattsovi věřil a přál jsem si aby mi ukázal, že dokáže natočit dobrý film i mimo MCU, kde je vše naplánované dopředu od Kevina Feigeho. Watts tady předvede slušné a neurážející řemeslo, ale tím to bohužel konči. Jeho film není špatný, jen je až moc obyčejný a nevýrazný. A krom dialogových výměn a dvou třech scén nic moc nepředvede. Ještěže Clooney a Pitt mají obrovské charisma a táhnou celý film na svých bedrech a užívají si, že spolu mohou makat. Amy Ryan má menší roli, a je tu celkem fajn. Austin Abrams je tady hodně fajn, a svou roli zvládl dobře. Vlci jsou film, kde na papíře je všechno správně, ale realita je o dost slabší a nudnější. Velká škoda. ()

dO_od

všechny recenze uživatele

// Mr. & Mr. Smith okleštěno o všechno, co dělalo film s Pittem a Angelinou (a koneckonců i seriál s Gloverem) tak výborným. Jedná se o první výraznější zklamání od jinak šikovného Jona Wattse. Horší to je o to, že tady měl k ruce dva nejcharismatičtější týpky v Hollywoodu, se kterými mohl vymyslet prakticky cokoli, a on přišel s touhle rutinní zápletkou o dvou fixerech na stejném jobu, jejíž scénář postrádá humor, napětí a překvapivě i akci. Je to bezkrevné, chybí tomu větší styl, vypadá to (a funguje) jak vyžehlená natažená reklama na BMW, ve které děj ani postavy nedávají příliš velký smysl, ale protože v tom jsou hvězdní herci a hejbe se to, tak to člověk nějakým způsobem dokouká, i když by radši dělal něco jiného. Paradoxně to začne být fajn doslova až v poslední minutě. 5/10 s přimhouřenýma očima. P.S. díky za to cameo Richarda Kinda, který tam podle mě byl jen proto, aby si teď znova všichni mohli říct, že Tučňáka v Batmanovi mohl klidně hrát on. ()

Flopik

všechny recenze uživatele

Jon Watts opäť spojil kasickú dvojku, Pitta s Cloonym a treba povedať, že stále majú obrovskú chémiu. Film je za mňa dosť originálny, má svojskú atmosféru a nenútenú komediálnu vložku. Pozerá sa nato veľmi fajn a aj keď akcia absentuje mňa to bavilo. Celé je to také "suché", ničím to nevyčnieva a presne taký bol aj zámer. Určite nie film do kina ale doma ako stvorený. U mňa 4*. ()

luka4615

všechny recenze uživatele

Vynucené jeviště pro dvě stárnoucí herecké persony, které ale vyjma toho nemá divákovi nic moc co nabídnout. Snímek Wolfs režiséra Jona Wattse je totiž dokonalou ukázkou toho, jak by měl zhruba vypadat rutinní a k uzoufání průměrný projekt. Scénář zde líně šustí papírem, příběh je laciná snůška již mnohokrát viděného a celé to obestírá naprosto odporný generický soundtrack. Nastalou smutnou situaci už nezachrání ani již tradičně spolehlivé duo v podání Brada Pitta a George Clooenyho. Pokud tedy nejste skalní fanoušci těchto dvou velkých hereckých legend, tak v tom případě můžete tento šedý kousek bez sebemenších výčitek vynechat. O nic vážně nepřijdete. (Apple TV+) „It’s gonna be a long night.“ ()

• Film si měl původně odbýt premiéru v kinech. Apple TV ho ale odstranila z celosvětových kin. Údajně kvůli tomu, aby si diváci začali předplácet jejich streamovací službu. (VojtechAllen)

Související novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

11.09.2024

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)