Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sběratel andělů vypráví příběh Laury, která se specializuje na kybernetickou kriminalitu. Laura je na nemocenské s poporodní psychózou a shodou okolností narazí na případ s bestiálním sériovým vrahem, který vzbudí její zájem, a rozhodne se, že je čas, aby se vrátila ke své práci kriminalistky. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Je to takový správně reálný, správně surový a protože si to na nic nehraje, o to víc se tomu daří. Mě se tyhle severský kriminálky líbí víc a víc. Ani nechci porovnávat s jakýmkoliv jiným dílem, protože to by bylo dost zavádějící a potom bych musel dát hodnocení jiný. Ale pokud si pustím kriminálku ze severu, tak se na to těším a přesně takovou si jí užívám. Za mě 4* a DOPORUČUJU ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Zklamání.... Příběh dobře začíná a vrah je zajímavý.... A to je vše. Pak vidíme psycho policistu, která má trauma a snaží se předstírat, že vše zvládá.... Blablabla pořád dokola, X krát viděno v jiných kriminálkách. Brzy se odhalí vrah, atmosféra nijaká. A ten konec byl opravdu až k smíchu.... Ne nebylo to šokující, bylo to až trapné a amatérské... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Skandinávský kriminální temný a syrový noir thriller sleduje Lauru, která je detektivem specializující se na kybernetickou kriminalitu, která je zavolána do práce když je nalezena mrtvá žena. Objeví video na němž muž zabíjí nahou ženu. Film je intenzivní od první minuty a vzrušující do poslední. Laura má vlastní trauma, což je ukázáno v některých scénách. A závěr je překvapující. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Slušne napínavá kriminálka seknutá psychologickou drámou avšak s dosť patologickým koncom, ktorý skôr patrí do záverečnej epizody nejakého televízneho seriálu, ktorému tak zhodí celkové hodnotenie. Film ma však bavil , hlavná dvojka sympatická a ten koniec prekúsnem, takže silnejšie tri hviezdy. 60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Načo bolo dobré 30 minút pred koncom odkryť “karty”? Úplne zbytočne si ten snímok znížil svoju ťažko vybudovanú, kvalitatívnu úroveň. A že teda vôbec nebola vyslovene márna, i keď spracovaním samotný film pôsobí skôr televízne a o závere by sa dalo taktiež polemizovať. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V čase 56:20 vystupuje hlavní postava z auta a vstupuje do budovy před svým autem. Následuje střih na pohled zevnitř a její auto se překvapivě otočilo o 180 stupňů. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama