Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Swift (Pierce Brosnan) je nájemný vrah, který má problém – zločinec, kterého zmlátil, je nalezen s chybějící hlavou a Charlie dostane zaplaceno, jen když se podaří tělo identifikovat. Do hry vstupuje Marcie Kramer (Morena Baccarin), bývalá manželka oběti a žena se všemi potřebnými dovednostmi, které Charlie potřebuje. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele

Takové setkání starých pánů... Scénárista Richard Wenk se chytnul až na stará kolena, nicméně posledních 10-15 let mu v akčních (spíš béčkových) vodách docela patřilo, Phillip Noyce nostalgicky oprašuje prach z kousků s analytikem Jackem Ryanem nebo agentkou Evelyn Salt, bývalá nula nula sedmička doufá, že s bouchačkou furt není k smíchu (no, není) a James Caan se s námi bohužel herecky rozloučil. Hlavní hrdina si nebojí tu a tam ušpinit ruce. Podsvětí si jej najímá, když potřebuje vyřešit nějaký problém. Tentokrát má odstranit jistého chlapíka, jenže cíl při akci samotné přijde o hlavu. Pomocí exmanželky potřebuje dokázat, že zabil opravdu toho, koho zabít měl. Nakonec jde ale o poměrně malicherný problém ve srovnání s tím, co přijde. No, ale nepřijde zrovna nic moc atraktivního… Pierce Brosnan prostě (s přihlédnutím ke svému věku) zlikviduje několik mafiánů, zakouká se do Moreny Baccarin a stráví nějaký ten čas v přítomnosti svého mentora Jamese Caana. Výsledek je absolutním průměrem, Noyce místy odvádí slušnou práci, je oldschoolový, jindy ale jeho kus trpí nedotažeností i utahanými scénami. Prostě neoslní, ani neurazí. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Po posledných nepresvedčivých flákoch Noyceho som bol právom skeptický, ale prekvapivo som dostal oldschoolový feelgood mobsters nenápadný, jemne R-kový filmík s áčkovým obsadením a klasickou premisou. Po všetkých tých fastfoodových, LGBT, BLM koninách "Made in Netflix" - ak nemáte prehnané očakávania - príjemné spestrenie. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Jamese Caana, říkal jsem si “ty vole, ten je na umření”… aniž bych věděl, že je to opravdu jeho poslední role (zemřel v ten stejný měsíc co dotočil svou roli). Také mě pobavilo jak Brosnan v jedné scéně s nezájmem odložil ten Walter PPK. Další ukázková záležitost je casting. Vše působí přirozeně, žádné křečovité komické extrémy. Děj se sice mírně vleče, ale není to otravné. Film by si asi zasloužil průměr, ale s ohledem na zmíněné příjemné a milé detaily (a okolnosti), nechám matematicky zaokrouhlených 3,5. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama