Reklama

Reklama

Manodrome

  • USA Untitled Rust Belt (pracovní název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ralphie (Jesse Eisenberg) je mladý a zdravý a má přítelkyni, která je zrovna těhotná. Přesto se mu něco nezdá. Jeho práce řidiče Uberu není ani uspokojivá, ani finančně spolehlivá. Také jeho vztah k vlastnímu tělu je možná postaven na pochybných základech. Když je uveden do libertariánského kultu mužnosti, napětí, které v něm narůstá, vypluje na povrch. Ralphie začíná ztrácet kontrolu nad realitou. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tedy já divné filmy rád, dokonce je i cíleně vyhledávám, ale tenhle byl divný trochu jinak, než jsem očekával. První moje dojmy jsou směsicí znechucení, trapnosti a zároveň i jakési štítivé fascinace šílenstvím a celým tím nezdravým světem filmových "hrdinů", tedy psychicky labilního Eisenberga (ta moje čtvrtá hvězda jde za ním) s vyšinutou myslí a rozháraným osobním životem, nebo sektářského spolku uťápnutých frustrovaných samečků okolo taťky Brodyho. Jestli vás zajímají depresivní psychologické filmy o postupném rozpadu osobnosti, jste na správném místě. Jestli vás baví psychothrillery říznuté sociálním dramatem, tak taky. A nebo můžete celý film vyodpadit coby woke agitku na téma "jak to může špatně dopadnout, když člověk odmítne přiznat si a přijmout svou sexuální jinakost". ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Myšlenka tam někde možná byla, ale zůstala pod nánosem vyblitého scénáře a naprosto amatérské režie. Nevýrazný a nudný film, který možná chtěl být dalším Klubem rváčů ale spíše je příručkou toho, jak nenatáčet nezávislé filmy, přestože mám v hlavě myšlenku, která by mohla být zpracována do dobrého filmu. Eisenberg se snaží ale o dobrém herectví nemůže být řeč a o Brodyho se bojím, protože se v posledních letech utápí v podobně nevýrazných a zapomenutelných projektech. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To je ale odvaha! Mozambický koreň vycáká ako renesančný maliar bielu riť a dokonca si predtým ani neoverí, či náhodou nejedol predtým chilli! Skutočne chrabrá vsuvka filmu, na ktorú som čakal. Lebo film môže byť divný, ale prečo sa tam musí už zakaždým pchať falus do konečníka za mľaskavého bozkávania je mi záhadou. Záhadou len na sekundu. Natočíš shit, tak možno to vyjde aspoň na tých farebných festivaloch. Ozajstnou záhadou sú len drahí herci, lebo toto je film len pre dezorientovaných ako hlavná postava. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Manodrome som si stiahol kvôli názvu bez toho, aby som si o filme čokoľvek vopred zisťoval. Nejak som intuitívne vytušil, že pôjde o slušný, psychologicko- patologický, úlet. Musím priznať, že je to solídne znepokojujúca snímka. Celé to je o chlapíkovi, ktorý to nemá v hlave usporiadané a pod vplyvom vonkajších okolností mu prepne v palici. Vôbec by som sa nedivil, keby toto bolo podľa skutočných udalostí. Obávam sa, že takýchto chujov, ako hlavný hrdina Ralphie, bude vo svete už len pribúdať! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie sa konalo v Syracuse v New Yorku od 21. novembra 2021 do 4. januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama