Reklama

Reklama

Kenan & Kel

(seriál)
Rodinný / Komedie
USA, (1996–2000), 25 h 34 min (Minutáž: 24–25 min)

Tvůrci:

Kim Bass

Hrají:

Kenan Thompson, Kel Mitchell, Ken Foree, Teal Marchande, Dan Frischman, Vanessa Baden, Ben Bledsoe, Rondell Sheridan, Dustin Lee Abraham, Eve Plumb (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Kenan se svou bláznivou rodinou a ještě bláznivějším vedoucím prodejny, v níž Kenan pracuje a Kel, jehož neoddělitelnou částí je i jeho milovná oranžáda, bez které nedá ani ránu, jsou střelení středoškoláci, kteří zažívají všelijaká možná a často i nemožná dobrodružství. (Hannibal92)

Recenze (21)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Dva černoši pijí limonádu tváří se vtipně a já mám běhavku pokaždé když na ně narazím! Dobrý důvod? ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Supermax s týmto seriálom zabodoval na jednotku. Kenan ktorého hefty sa mi páčia doteraz a priblblý Kel pijúci oranžádu, to je niečo na čo sa nezabúda:) ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Další supermaxácký seriál který jsem prostě miloval, viděl každý díl a u každého dílu mě bolelo břicho od smíchu. Pět hvězdiček z nostalgie. ()

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

"Kdo má rád oranžááádu??" "Kel má ráád oranžáádu. Já rád já rád já rááád." Další z mých oblíbených seriálů ze SuperMaxu. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Keď ešte bežal Supermax, tak som sa na toto vždy díval aj keď diel opakovalo 5-krát, **** hviezdičky celkovo a ešte jedna * z nostalgie;-) ()

Revolver 

všechny recenze uživatele

U skopičin Kenana a Kela sem se doslova třískal smíchy a nevynechal jedinný díl. Jeden z nejlepších komediálních seriálů. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Určitě měli i některé odbré díly ale co se týče černošské zábavy tak v té době jsem raději sledoval Fresh prince. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Za krásných časů Supermaxu byl tohle nejlepší pořad tohoto kanálu. Skvělá zábava. Pro mě nezapomenutelný zážitky z dětství, kdy jsem u tohoto seriálu trávil a hrozně mě bavil. Proto patří do mého top. ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Omyl, největší kravina na Supermaxu byl Fresh Prince. Poté tohle. Říkejte mi rasisto, ale já tenhle styl opravdu nemám rád. ()

Zackk 

všechny recenze uživatele

jako malej jsem chcípal smíchy, úžasnej seriál :D bohužel ted není česká verze nikde k sehnání, takže nevím jaký je můj názor jako většího. ale ze vzpomínek vím že to bylo neuvěřitelně vtipné, dobrý sitcom, nevidím žádný důvod pro méně než pět hvězd :) ()

Prezident5 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Kenan a Kel jsou dva černošští teenageři, kteří humorně řeší všelijaké životní situace. Obvykle Kenan se dostane do situace, kterou chce vyřešit a Kel pak vymyslí, jak to provést. Navíc Kel je velký milovník Oranžády a udělá pro ni cokovil. Kdykoliv se podívám na kterýkoliv díl tohoto seriálu, vždycky se skvěle pobavím. ()

JohnyBlaxx 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem koukal pořád. Byla to doba kdy Supermax vysílal zajímavé pohádky a ne jako tedka ty jejich japonské srágory a vyžvejkávače mozku jako Hannah M. a Jonas ()

Reklama

Reklama