Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura už nedôveruje takmer nikomu. Zúfalá, že sa jej stále nedarí dokázať svoju pravdu, nastraží na Andreja pascu. Andrej však unikne a aj polícia je bezmocná. (TV Markíza)

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

sic je to řádná divočina  umocněná tím,že herci jsou jakoby dušní - není jejich šepotu rozumět a nechat zvuk na plné pecky pozdě večer??Když herečky ještě ke všemu podle scénáře telefonují do toho roní slzy, hraje do toho hudba tak amen.Sleduju Prvé oddělenie ,Mesto tieňov a tam je to jiný level.Přitom slovenské dabingy cizích filmů jsou precizní!Hlavně italských děl.Ono strefit se do mluvy naštvanému Italovi je unikum.To jen tak na okraj ke zvuku.Scénář je nabitý dějem ,herci dostávají co proto.Až na ten zvuk jsem velice spokojená.Protože když mi děj deptá nervy tak to Slováci tentokrá neodbyli.Tečka ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně nereálné a nelogické chování Andreje...Však je má v podstatě na lopatě, nic na něj nemaj a on to na něj takhle všechno vybalí. Taky tim tvůrci pořád jen zbytečně odkrývají všechny karty, než aby nechávali nějaké napětí do dalších dílů. Takhle už je to jen o tom, kdy ho chytnou... ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama