Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doughertyovi jsou tři sourozenci. Dva z nich jsou dvojčata, Dylan (Emory Cohen) a Lee-Grace (India Eisley), a mají mladšího bratra Ryana (Sam Strike). Ti tři působí potíže v zapadlém městečku Lacoochee na Floridě a neúnavně obtěžují místní úřady. Zjistí se, že Ryan, který byl předtím propuštěn z vězení s podmínkou, porušil pravidla svého podmínečného propuštění, protože posílal nevhodné textové zprávy nezletilé osobě. 
Představa, že půjde znovu do vězení, je Ryanovou nejhorší noční můrou. Chce se vyhnout jakýmkoli problémům, které by mohly vést k uvěznění, protože chce být nablízku své přítelkyni Amber a jejich dítěti, které se jim má narodit. Dylan však navrhne, aby si udělali dovolenou, během níž by všichni tři vyrazili na výlet do nějakého státu v Jižní Americe. Netrvá dlouho a přesvědčí své sourozence, protože nemají žádný pořádný plán do života a mohlo by jim to nabídnout vítaný únik z jejich situace. Průběh výletu se ale zásadně zvrtne... (mac000)

(více)

Recenze (1)

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

Sice podle skutečné události,ale ubohé a ohrané.Dva kluci a holka něco přepadnou,tak po nich jde policie no a nějak to skončí.Ničím absolutně zajimavé. ()

Reklama

Reklama