Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 23. ledna 2000 v Madison Square Garden (New York). Na kartě se sešlo šest zápasů.

1) Tazz vs. Kurt Angle
2) The Hardy Boyz vs. The Dudley Boyz (Tables Match)
3) Chris Jericho vs. Chyna vs. Hardcore Holly (Undisputed WWF Intercontinental Championship)
4) The New Age Outlaws vs. The Acolytes (WWF Tag Team Championship)
5) Triple H vs. Cactus Jack (WWF Championship Street Fight)
6) Royal Rumble Match (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Rock vyhral Rumble, ackoliv posral zaverecny 'stunt' :D Hardy Boyz porazili xenofobni Dudley Boyz :( Premiera Tazze :) Chyna vs Jerycho a picento :O Triple H porazil Kaktuse >:( ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Jsem velmi náročný a 5***** nedávám kdejakému eventu, ale tady jo, a to i přesto, že Rumble vyhrává Rock, který není zrovna můj šálek čaje. Nebýt tu odporné nude show 77leté Mae Young, která přijde na Miss Rumble soutěžit, ukáže kozy a vyhraje!, což je neskonale trapné, bylo by to ještě lepší. Rozpálí to Taz s Kurt Anglem. Human suplex machine-Taz si vystřihne téměř všechny své suplexy-bezva. Zápas o tag opasky byl taky zajímavý, Bradshawava Clothesline from Hell neskutečně protočila Billy Gunna, přesto šampioni obhajují. Intercontinental klání bylo špičkové: Jericho/Chyna/Hardcore Holly - 9/10. Jericho jednotí titul a je Undisputed Intercontinental Champ. A zlatý hřeb - Foley Vs. Triple H pro pás v těžké váze - neuvěřitelné, co tady ti dva všechno podstoupili. Roztřískaný na padrť nakonec vyhrává HHH. Ale ta reakce z publika, když Foley kick-outne první Pedigree! 10/10 ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Zlatý hřeb večera Royal Rumble až taková zábava nebyla, sice taneček Rikishiho byl zábavnej a on se snažil a než ho vyrazili tak to mělo šmrnc, jenže pak mne to prostě přišlo celkem nudný. Každopádně co celkovému eventu pomohlo tak byly jednotlivé zápasy, které měli jiný šmrnc. Ale zlatý hřeb večera byl Street fight mezi Hhh a Cactusem Jackem. Takovou brutalitu jsem nečekal, co předvedli to bylo fakt úctyhodný, rozhodně tento zápas doporučuju, co Cactus Jack dycky předvádí v takových zápasech mi hlava nebere, není z týhle planety. ()

pirat87 

všechny recenze uživatele

bol som rozhodnuty dat 3*** ale ten brutalny "blooding match" HHH vs Cactus Jack to bolo nieco na pohladenie mojej pomalicky umierajucej wrestlingovej duse :) Zaverecny Royal Rumble match uz taku kvalitu nemal to skor suboj Hardy boys bol na lepsej urovni ale aj napriek tomu dam tie 4**** ()

Reklama

Reklama