Reklama

Reklama

Putování s pravěkými lidmi

(seriál)
  • Velká Británie Walking with Cavemen (více)
všechny plakáty
Velká Británie, 2003, 1 h 56 min (Minutáž: 29 min)

Epizody(4)

Obsahy(1)

PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI LIDMI - podívejte se na život před miliony a miliony let a buďte svědky neuvěřitelné evoluce lidského rodu. Po sérii PUTOVÁNÍ S DINOSAURY a PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI ZVÍŘATY přichází další vzrušující příběh o vývoji člověka. Tato unikátní série vypráví příběh o zvláštních okolnostech a určujících rysech ovlivňujících zvíře, které přišlo ovládnout svět. Jde samozřejmě o Homo sapiens a vy teď máte příležitost potkat se se svými předchůdci. Nejmodernější speciální efekty a maskérské techniky oživující vědecky přesnou rekonstrukci lidských předků, zatímco počítačová grafika a nová digitální technologie vytváří prostředí, ve kterém žili.

PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI LIDMI nabízí šanci prozkoumat prehistorickou minulost a jít přímo do centra dění. Co všechno nás utvářelo? Jak to bylo s novými schopnostmi dvounohých zvířat? Jak byl přemýšlivý tvor vybaven k přežití? Podívejte se na počátky zájmu o myšlenky a pocity druhého a konečně na rozhodující faktor našeho unikátního úspěchu - fantazii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Subjektiv k tomuto seriálu (1)

Putování s pravěkými lidmi (2003) 

Tradičně kvalitní dokument z produkce BBC navazující na úspěchy Putování s Dinosaury. Výborné masky, spousta informací, skvělá výprava. Škoda toho krátkého rozsahu, takový seriál by si zasloužil více času. A možná i více přiznat nejistotu a nevědomost, která je s poznáváním tak dávné minulosti nutně spojena. Silné ****. ()

Reklama

Reklama