Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kratičkej, ale o to zajímavejší Batman a jeho setkání s Jokerem, predátorem a vetřelcem, sice ten pětiminutovej děj neni nic extra, ale Sandy Colloro tady naplno využívá svoje zkušenosti s efektama a maskama, takže po týhle stránce takřka dokonalý a skvěle působící jako drahej celovečení film, teda až na toho Batmana, no, ale to už je tady zmíněný. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nádhera :-) Úžasnej vypointovanej Cross Over s tou správnou atmosférou. Superhrdinskej kraťas, kde vlastně nikdo nemá nadpřirozený schopnosti. Co se týká Predátora, tak prostě viděl Vetřelce, rvačku a lidi se zbraněmi, tak to šel omrknout. Superhrdinové to holt maj těžký. V manuálu nikde nemaj poznámku o tom, že Predátoři neloví neozbrojený lidi. Jen jsem nepochopil, proč by se ostatní Predátoři měli začít rvát s Batmanem. To by naprosto odporovalo jejich filosofii (nebo pravidlům lovu, chcete-li). Navíc za zmínku stojí dokonalá hudba, smíchaná z hlavních témat Batmana, Vetřelce a Predátora. | ► Batman: Dead End ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působilo dost směšně, jakoby se snad mělo jednat o parodii. Pak to s příchodem Jokera trochu "zvážnělo" a když tam přišel Vetřelec s Predátorem začalo to být zajímavé. Škoda, že Predátor je opět vykreslen jako nemehlo (zlatý Predátor 1). Batmanův oblek je taky k smíchu. Amatéřina, ale vcelku slušně udělaná a se zajíamvým nápadem. Škoda že je to na ní vidět. Kdyby to bylo delší až do konce, dal bych i víc bodů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ustup, Batmane! V pouličním fightu si to jde rozdat vyšší rasa! Alespoň do té doby, než jim naplácá slepeckou holí Daredevil.. Díky původní hudbě solidní atmosféra, fajnový kostým netopýřího muže z obrácené pneumatiky a dědečkových šedých podvlíkaček a vykřesané možné maximum z daného námětu i rozpočtu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)
  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)

Reklama

Reklama