Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jen oddaný až fanatický fanoušek dokáže udělat něco takového. Obzvlášť pokud je to filmařsky zdatný fanoušek;) Některé záběry jsou naprosto nedostižné, a to i přes batmanovský kostým ve stylu šedesátých let alias šedivé pyžamo. Batman: Dead End je crossover se vším všudy, navíc je pěkně temný a velice dobře využívá všechny rekvizity "předloh". Natočit takhle nadupaný celovečerák, můžeme zapomenout i na Tima Burtona. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Aháá? Tady si někdo hrál a natočil si svůj vlastní fan film na Batmana, velice povedený kraťas, vystihující komiks v tom nejlepším světle. --- 70 % --- ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30,000"No tak tento krátkometrážny počin je proste BOMBA!!!" Prepracované do posledného detailu v rámci možností a v príbehu postaviť proti sebe dve tak odlišné filmové postavy je v tomto prípade niečo úžasné, má to grády. /95%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Batman vs Alien vs Predator. Má to úrověň, styl i zajímavý crossoverový námět... Kostýmově dotažené tařka k dokonalosti, herecky přesvědčivé, trikově velice slušné a vůbec to má solidní odpich. Fanouškovský tribut oblíbeným hrdinům jak se sluší! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Sandy Collora .. Ua, mnohem působivější než možný vysněný projekt Batman versus Superman. Superman je totiž postava svou mytologickou silou zcela mimo možnosti Aliena, Predátora či Batmana. Výborný konec. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Amatérský crossover, který je překvapivě dobře natočen, má sednoucí atmosféru i obstojnou pointu. Což je snad vše čeho lze na tomto poli dosáhnout. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že tohle malé geniální zkřížení mytologií je pouze fanouškovská záležitost, přijde mi to spíš jako ochutnávka z filmu Batman končí. Dva roky před mesiášem Nolanem první záblesk světlejších zítřků. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Solidni kratas s dobrym napadem, kterej pusobi hodne profesionalnim dojmem, navic masky jsou udelany fakt hodne dobre a ani souboje nevypadaj nejak trapne. Akorat skoda, ze Batman ma oblek jak ten puvodni z roku 1966, tudiz drobet priteplalej. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Snaha tvůrců setřást ze sebe amatérské škatulky je sice obdivuhodná, ale zároveň přináší i přísnější pohled diváků. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Každý filmový/komiksový fanoušek si určitě někdy představoval, jak by dopadly střety jeho oblíbených superhrdinů, Batman: Dead End, byť pod amatérským vedením, převedl trochu té představy přímo na obrazovku a nutno podotknout, že rozhodně lépe než "profesionální" AvP. Dočkáme se jedné slušné, ale škoda, že příliš tmavé, bitky se zajímavým a lehce vtipným zakončením a... A to je vše, zázrak se nekoná. 6/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kratičkej, ale o to zajímavejší Batman a jeho setkání s Jokerem, predátorem a vetřelcem, sice ten pětiminutovej děj neni nic extra, ale Sandy Colloro tady naplno využívá svoje zkušenosti s efektama a maskama, takže po týhle stránce takřka dokonalý a skvěle působící jako drahej celovečení film, teda až na toho Batmana, no, ale to už je tady zmíněný. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Takto by asi vyzeral Aliens vs Predator 3 s podtitulom Gotham Nights. Až na podivného Jokera - Heath Ledger holt nastavil latku privysoko :-) - vydarený pokus, ktorému na amatérskej báze len ťažko niečo vytknúť, najmä ak z neho nadšenie priam sála. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem v době sledování neměla absolutní potuchu o původu videa, tudíž jsem nevím proč byla neustále zmítána neodbytným pocitem, že v dalším střihu už už vleze do záběru nějaký chlápek v tmavě růžových kalhotách, hnědém tvídovém sáčku, divné kravatě a zrzavém tupé a řekne "And now something completely different..." a celé se to zvrtne v mistrně natočenou parodii o drsných chlápcích v temných ulicích... ale ono se to nestalo. Inu, moje nebo jejich smůla. Ale já jsem ale ve výsledku odcházela s dojmem, že jsem ještě o něco byla ochuzena, jmenovitě o takových osm minut, kdy jsem mohla zírat z okna. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ustup, Batmane! V pouličním fightu si to jde rozdat vyšší rasa! Alespoň do té doby, než jim naplácá slepeckou holí Daredevil.. Díky původní hudbě solidní atmosféra, fajnový kostým netopýřího muže z obrácené pneumatiky a dědečkových šedých podvlíkaček a vykřesané možné maximum z daného námětu i rozpočtu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som myslel, že ide o hollywoodsku produkcie, no keď som sa dozvedel, že filmík bol spáchaný čistými amatérmi, tak mi to po jeho zhliadnutí priam vyrazilo dych! Nečakané, nápadité, nadčasové (AvP) a hlavne skvelo spracované! Len škoda toho kostýmu. 80%. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Špinavý a unaveně vypadající Batman, který bojuje s mými nejoblíbenějšími mimozemskými potvorami? Tohle si nechám líbit… opravdu parádní kraťas, u kterého jsem se královsky bavil... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborný kraťas, který se vyrovná kterémukoliv profesionálnímu filmu. Nemám slov, to se musí vidět. Skutečně dokonalé, 100%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle nenáročná fanouškovská blbost mě celkem pobavila. Batman si to nejdřív rozdá z Jokerem, potom z predátorem, přičemž se přimotá do souboje Vetřelců z predátory. Nemůžu říct, že bych z toho byl nějak extra uchvácenej, ale má to slušnou atmosféru, ucházející masky a správný zapálení pro věc. Jenom škoda, že to skončilo v tom nejlepším. No co už, asi holt na víc než na 8 minut nebyli prachy.65% ()

Reklama

Reklama