Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kraťas s famózním obsazením legendárních postav. Batman... Joker... Vetřelec... Predátor... Mohlo to být možná trochu zajímavější a pestřejší, když už se do toho tvůrci pustili. Ale i tak je to fajnový souboj, který nepostrádá atmosféru, náboj a hlavně zmíněné superhrdiny a supermonstra. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kratičkej, ale o to zajímavejší Batman a jeho setkání s Jokerem, predátorem a vetřelcem, sice ten pětiminutovej děj neni nic extra, ale Sandy Colloro tady naplno využívá svoje zkušenosti s efektama a maskama, takže po týhle stránce takřka dokonalý a skvěle působící jako drahej celovečení film, teda až na toho Batmana, no, ale to už je tady zmíněný. ()

Reklama

Protentoucel odpad!

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle… souhlasím s komentářem od Flippera o pár komentářů níže. Tohle je prostě nesmyslná a zbytečná kravina, která tak akorát uráží fanoušky (jako např. mě) všech zde použitých filmů, ostatní buďto nejsou fanoušky nebo jsou tak hloupí, že to skutečně sežrali i s navijákem. A mimochodem Jocker je zde absolutně nepovedený až hanba… jen jsem se cítil opravdu trapně, když jsem koukal na ten jeho xicht. Alien ani Predator nemají v komiksu co dělat, to že jsou použiti v komiksech, z nich nedělá komiksové postavy, vznikli pro film, kde taky byli jako první viděni světem (jako by někdo vzal hlavní postavy z návratu do budoucnosti, použil je v nějakém svém komiksu a pak by najednou všichni tvrdili, že to jsou komiksové postavy – blbost, takhle to nefunguje). Nemá to úroveň, styl ani žádnou pointu, jen to vykrádá a spojuje spolu v ničem nesouvisející postavy. Přijde mi to spíš jako parodie podobná Scarry Movie 1, taky velice „temný“ film s naprosto „nedostižnými záběry“. Ono je to hold pohodlné vykrást kostýmy i hudbu a splácnout takovou blbost. Mimochodem jde pěkně vidět, které kostýmy jsou vykradené z filmu, protože nejsou komiksové a jsou mediálně sjednocené a stejné, a které jsou ubohým pokusem o ztvárnění originálního komiksu ve filmu – viz pyžamo Batmana z roku 66 a trapně nepovedený a špatně vybraný zastupitel „Jockera“. Kdyby tam byl Spiderman a jeho nepřítel ještěr, vyšlo by to na stejno, stejně tak jako kdyby tam byl James Bond. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

To se blbě hodotí... :D ....Nápad dobrý, snaha značná, některé záběry jsou až neuvěřitelně promakané a vedle tohodle brilantně pošahaného Jokera by si snad i Ledger připadal jako druholigový náhradník.....Ale nadruhou stranu-je to chvilkama zbytečně moc parodické a souboje jsou řemeslně nezvládnuté, takže jsem se ke konci-i při osmiminutové stopáži-trochu nudil....Naštěstí poslední záběr je značně epický. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)

Reklama

Reklama