Reklama

Reklama

Tuláci

  • Velká Británie The Strays
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Tvrdě makala, aby to dotáhla až sem. Když se ale v její klidné čtvrti objeví dva cizí lidi, začne se jí pečlivě vybudovaný život sypat pod rukama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jak moc Netflix neumí ty velké filmy, tak tu a tam dokáže překvapit v béčkových žánrovkách a Strays k tomu měli slušně nakročeno. Jenže bohužel do cíle nedoběhli a výsledek je fajn v jednotlivostech a závěr je celkem fajn, ale jinak působí dost nedotaženě. Jak už tu v hodnoceních padlo, dostat to do ruky někdo zkušenější, bylo by to sice stále béčko, ale rozhodně by mohlo fungovat lépe. Nápad to totiž není úplně blbej...40% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Tuláci v podchodoch, pár tmavých tieňov. Tuláci v podchodoch, chcú málo. Tuláci v podchodoch sú zabudnutí“. Žánrová matlanice…..špatně natočené, špatně zahrané…..přitom díky tématu se dalo vytěžit mnohem víc. A největším paradoxem je fakt, že Afroameričané (doufám, že jsem to napsal korektně a nikoho se nedotknul) jsou tady ti špatní….to si tedy Neflix dovolil hodně. Ale závěr mne nakonec docela bavil, tak snad zkuste vydržet, i když se to bude v průběhu jen těžko chroustat. ()

Reklama

Zlty_Dodo odpad!

všechny recenze uživatele

ďalší veľkofilm Netflixu a jeho exkurz do multi-kultúrnej problematiky.. vlastne som ani nepochopil, či to nevyznieva aj rasisticky, z dvoch echt černochov sa vykľujú sadistické psychopatické netvory a prečo? No vadí im, že nezapadajú do spoločnosti, kde sa ľudia správajú slušne (kde hyperkorektnosť nakoniec pôsobí úplne smiešne v kontexte udalostí).. no a že ich opustila matka keď boli malí je slabučké alibi... Takže nakoniec tápem, či Netflix naznačuje aké to majú černosi ťažké, lebo ich opustila matka, alebo pretože nezapadajú do slušnej komunity.. alebo Netflix otočil a naservíroval občanovi dielo kde černosi proste nepatria do slušnej komunity... to by bolo veľký prevrat :) každopádne zaoberať sa týmito otázkami furt dokola je odpad... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tuláci-bubáci .-) No svatá krávo, jak todleto jen popsat... No fakt chudá černá černoška co nechce bejt černoškou je těžce psycho v prdeli, zanechá dva bubáky osudu a zdrhne do jiné dimense. STŘICH! O pár let později je zázračně multi bohatá, bílá (skoro) a vozí si prdel v nablejskaný kundolapce, má new family, skoro Kelly family no a vcelku super lajf, pořádá benefice...ne že bych věděl vo co de.. a tak nějak. A tak ji do toho lajfu vlítnou ty původní haranti (jakožety tuláci), pořád černý, vcelku vodrostlý, vodrzlý a poněkud nenápadně se ten bílo černě naladěnej zadek, mění v totální sračku, a černá černoška co si hraje na nečernošku dostává co pro to, a jaxi za vyučenou, páč malý bubáci se vopouštět nemaj, takže svůj kdysidávnej depkoidní sračkoživot, bezvosytyšně přenáší na new family, která tímto docela poněkud trpí, následně trpí dost, a hlavní herkyně na závěr ... a to neprozradím, páč bych to celý posral a nevykecám přece děj. Žejo. Ale hovno. Prostě ta černobílá kráva nakonec zdrhá z pizzaposlem na Babetě do třetí dimenze a jebe na bubáky, tuláky, i chudáky. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Začátek byl docela zajímavej, vypadalo to na fajn thriller, jde tam vidět velká inspirace jinými filmy a režiséry. Ale k čemu máte pěknou kameru, opravdu dobré herecké výkony, když příběh je naprosto banální a nezábavný. Thriller se změnil na nějaké rodinné drama... A taky ta hlavní postava, naprostá nesympatická a blbá ženská. Ani nevím, co mi měl film předat, jestli něco o rasismu, rodině, strachu nebo co vlastně chtěl básník říci. Ale jako mělo to docela fajn hudbu, jak jsem psal, herci opravdu dobrý, mělo to pár světlých chvilek. Hodnocení: 4/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo medzi septembrom a novembrom 2021 v Londýne, Suffolku a Berkshire. (Arsenal83)

Reklama

Reklama