Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staří přátelé Dale (Michael Worth) a Matt (Nicholas Hill) se zúčastní noblesního večírku, na jehož programu jsou i kruté zápasy bez pravidel. Matt se nechá zlákat vidinou peněz a přijme výzvu místního šampióna Bragga (Matthias Hues). Nejenže drtivě prohraje, ale zakrátko podlehne zraněním, která mu nelítostný Bragg způsobil. Dale přísahá pomstu. (J.Connor)

(více)

Recenze (9)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velice slušná "ringová mlátička" pozdnějších 90. let. Samozřejmě se jedná o ultra-béčko, spousta levných herců, béčkových mlátičů a kaskadérů, nulový scénář, klasický příběh zabití kamaráda, tréningu a pomsty. Každopádně film příjemně odsýpá, jeden "fight" střídá druhý, hlavní hrdina masíruje desítky různých soupeřů. Prostě taková oddechovka u které jsem se příjemně pobavil a zavzpomínal na "VHS-půjčovnovou" éru, které tyto filmy vládly. Dnes jsou bohužel již docela k smíchu, ale tento patří ještě k těm lepším. Líbil se mi zejména tréning, kde padlo i pár docela praktických hlášek a rad. Matthias Hues jako záporák bohužel zase nemluví, jen stojí a nebo mlátí. Každopádně je to strašlivý hovado, obr ... Film je klasicky dost poničen americkým střihem soubojů, ovšem tady aspoň jasně vidíme kdo co komu dělá a jak na sebe akce a chvaty navazují. Takže si na něj docela zvyknete. Ve srovnání s asijskou martial arts školou je to samozřejmě ubohost, ale tak se to nedá brát. Myslím, že tyhle směry nejde ani moc srovnávat. Slušné, přemýšlel sem stále o třech hvězdách, ale zůstanu střízlivý a dám pěkné dvě hvězdičky. Jinak ještě připomenu dobrou hudbu, která podbarvuje chvílemi pěkně atmosféru a ošklivou herečku, která má být tou největší "kobrou" filmu, kterou hlavní hrdina přebere hlavnímu šmejdovi ... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Napínavější bylo to jestli u toho filmu usnu nebo ne. Matthias Hues strašně málo prostoru, navíc jsem mu fandil víc jak hlavnímu hrdinovy, který ho chtěl zmlátit za to, že mu předtim v ringu na zahradě u vily boháče zmlátil kamaráda, který si asi své zmlácení uvědomil pozdějš a umřel až potom co odjeli a to ješte řikal v autě, že je v pohodě. Proč do toho ringu teda lezl? Chudák Hues ho přece určitě nechtěl zabít, chtěl se jen pobavit panebože, tak nač ten hněv a pomsta. No takžě tu máme zase ranaře co se chce naskilovat na to aby mohl zmidlit chudaka nevinnýho Huese.. to je uroven. U toho jeho tréninku jsem myslel, že usnu navždy to bylo jak kdybych cejtil anestetika. Jinak začátek a konec mě bavily, protože Hues. Jinak kravina. Radši si dám lečo. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Hues za zenitem, nesympatický hlavní hrdina a kulantně řečeno velmi nevzhledná mafiánovo nabíječka. K tomu klasické schéma pomsty, turecký kalhoty pod prsa a pestrobarevný košile, ach ty devadesátky... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka Adrianovym trom hviezdickam som cakal ovela lepsi film. Vysledok je dost velke sklamanie. Pribeh blby, postavy nezaujimave a bitky bohuzial fadne. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Ocitáme se ve venkovním ringu před nádherných domem typického nekalého šéfa, který zde organizuje zápasy a pořádá bujaré večírky. Samozřejmě jede ještě v něčem jiném, ale to už jsme se nedozvěděli. Můj velký oblíbenec Marshall Teaguje (cvičená opička Jimmy z Road House) má velký charakter a klidně by mohl hrát hlavního hrdinu a skvělé by to celé fungovalo, protože představitel hlavní role Michael Worth nemá tu správnou tvář ani mimiku, což byl problém i u dalšího filmu z této doby Death Match, kde taky hraje Hues. Hues je tady klasický. Hraje si svoje. Záporák a šampion. Všichni ho zbožňují. Filmy s nesympatickýma hlavníma hrdina příjdou rychle v zapomění, ale Mathhias Hues je VĚČNÝ!!! ()

wray 

všechny recenze uživatele

pred nejakym casom som si povedal ze z nostalgie si pozriem vsetky tie akcne Becka co boli pecky ked som bol maly znova a - napriek tomu ze v 99% pripadoch to dopadne velkym sklamanim, stale pokracujem :) Fists of Iron nie je ziadnym prekvapenim - ten film rozhodne nebol tak dobry ako si ho pamatam. Dejovo je to to iste ako vsetko ostatne - nadejny karate hrdina, tazky trenning, hlavny zaporak ktoreho musi porazit aby cosi/niekoho pomstil, nejaka zena, na koniec hlavny zaporak v ringu padne. Nic nove, slabo natocene, akcne sceny zufalo zaostavaju za sucasnou azijskou produkciou ale aj tak - je tam nostalgia, cely cas to ma fajn 90s feeling, a preto sa to napriek vsetkemu tomu zlemu da pozriet a mozno to s tymi 2* prehanam ale - z nostalgie :) ()

Reklama

Reklama