Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (317)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Hodnocení ze 4.10. 2009) Dostal jsem chuť, si připomenout, tuhle prvotinu, od mistra Rotha a konečně tu  napsat komentář. Na to, jaké měl Cabin Fever nejen finanční problémy, aby se vůbec dostal k divákům, tak můžeme být rádi, že to všechno dopadlo dobře, třeba by se pak ani nedostalo na další Eliho Horory, bůh ví. Každopádně, i na dnešní dobu, je to stále dost dobrý, nechutný krváček, se skvělým castingem, kde nechybí dvě pěkný buchty, vidlácká atmosféra byla dokonalá, sám Eli, si tu střihne vyhulence, scéna, kde si frajerka holí nohy ve vaně, je legendární, slušná Hororová hudba, nevím co bych vytknul. Na tu dobu, kdy to vyšlo ? (bylo mi 11), naprosto perfektní Horor. Viděl jsem to naposledy v roce 2009 a i po té dlouhé době, mě to dneska bavilo. Škoda, že Eli Roth, od roku 2013 stagnuje. (Full HD) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,5miliónaTržby USA $21,158,188Tržby Celosvetovo $30,553,394 ║ Eli, Eli, Eli, vidíš to niekedy keď chceš tak to aj za niečo stojí! Aj keď nič prevratné sa nekoná, aspoň sa to dá zniesť a príbeh nepôsobí otravne a nechutnosti sú v celku dobre spracované, dokonca tak že hrajú a zapadajú pre načrtnutý nakazený príbeh nejakou hnusnou otravou, blee. /40%/ ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám k smrti rád teenagerské vyvražďovačky, hlavně když se odehrávají v nějakém prdelákově, kde jsou místní burani včetně policajtů buď zdegenerovaní nebo aspoň divní, a mám rád taky všelijaké horrorové nechutnosti a gore, takže s tímhle béčkem bych měl být vcelku spokojený. Ale při nejlepší vůli nemůžu dát víc než tři hvězdy, za prvé mi byla nesnesitelně nesympatická celá ta pikniková parta, za druhé na mě celý film působil tak nějak amatérsky, ale ne roztomile amatérsky, což mám rád, ale spíš nechtěně amatérsky. Nejpovedenější z celého filmu byl asi stařík s puškou "na negry" ("for niggers"), i za tenhle žertík je ta třetí hvězda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mno je to lepsi nez Rothovo novejsi film Hostel, sice ten je ke konci spravne hustej, ale tady se neco deje furt. Skoda, ze krvavejch scen tu moc neni, protoze kdyz jsou, tak to fakt stoji za to, je to spravnej humac. Pribeh je misty docela vtipnej a hlavne konec v obchode nema chybu. Herci jsou pro danej zanr v prumeru. Docela dobre jsem se bavil, ale nebal jsem se. Ale aspon za tu zabavu a tech par hnusnejch scen ty 3* dam. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Aj po tretom zhliadnutí u mňa tento film dokázal vyvolať zimomriavky aj smiech. Áno, scenár je suchý, ale to v žiadnom prípade nekazí atmosféru (hlavne v nočnej domácnosti). Čo by ste čakali od rozpočtu 1.5 mil.$? Pustiť cez noc, zapnúť sluchátka na vysoký stupeň, ponoriť myseľ do deja. And here we go.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Make-up narušené kůže byl inspirován skutečnou, blíže však nespecifikovanou nemocí, kterou v průběhu natáčení dostal zvukař John Neff. (gjjm)
  • Původně byl na natáčení pes jménem Jake, který hrál ve filmu Black Dog s Patrickem Swayzem, ale scény s ním se vystřihly, protože nenaháněl strach. (virus10)
  • Joey Kern byl během natáčení vezen čtyřikrát do nemocnice. To kvůli čtyřem různým poraněním oka. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama