Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $56,127Tržby Celosvetovo $492,000║ Riadna pásová pitomosť, z maximálne suchým preplácaným humorom. /5%/ ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý sa dá veľmi ľahko žánrovo zaradiť. American high school comedy. Koľko som už len videl podobných snímkov? Nespočet! Niektoré boli fajn a pobavili ma a mnohé nestáli ani za deravý groš. Konkrétne tento titul patrí jednoznačne do tej druhej skupiny. Úbohý nepodarok s tupým scenárom a bandou nesympatických idiotov, namiesto hercov. "Internátne zmätky" sú skutočne jeden veľký filmový zmätok. Odpad! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Po několikátém shlédnutí zvyšuji hodnocení na maximum. Podle mě jednoznačně nedoceněná komedie. I když chápu hodnocení ostatních, já po prvním shlédnutí kdysi byl totálně mimo, ani v půlce filmu sem nevěděl kdo je kdo jakej sem v tom měl chaos. S každým dalším shlédnutí ale oceňuji genialitu vtipných situací, kterých je tam nespočet a hlavně musím upozornit, že zde není žádný fekální či nechutný humor, narozdíl od ostatních "podobných" komedií. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: podprůměr, co se bude točit kolem koleje, VŠ a sexu a nejméně deset podobných variací jsem už viděl. Realita: na můj vkus je trapností minimum a bavil jsem se. 70% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní snímek. Dvě osoby s tím samým jménem, dvě stejné kabelky a tři dopisy, které se dle libosti / idiocie scénáristů do nekonečna zaměňují. Víc očividně netřeba. Hvězda dolů za to, že jsem byl po té hodině a půl naprosto vysílen... 80% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Scenáristovi jednu (hviezdu) s kľudom capnem, lebo vymyslieť taký guláš "náhodných" stretnutí a nedorozumení sa len tak nevidí. Ostatné zložky bohužial zlyhali na celej čiare. Humor založený na tom, že niekto do niekoho naráža a padá na zem, zámenách charakterov a 96 minútové naháňanie kabelky, je skôr trápny. A hlavne nezabúdajme na to, že na chodbách internátu sa ZÁSADNE behá. Dvojku už radšej ani nechcem vidieť. ()

mil@n.fanatik odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, co jsem za poslední dobu viděl. Strašná nuda a blbost. Ani jsem se na to nedodíval, tohle opravdu nešlo. Odpad, nic víc dát nejde!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bratři Hillenbradovic nám opět ukazují že chtějí bavit. A proč ne? Já se u jejich filmů vždy bavím. King cobra, GAmebox.... No prostě zábavná blbost. A tak jsem se bavil i tady. Samozřejmě herce nemůžu soudit protože o ně tu rozhodně nejde, vtipy jsou postavené na náhodách, které jsou ač občas zdlouhavé tak vtipné. Fekálie se naštěstí nekonají. A DeBello je prostě idiot:-) úlet. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v obľube teen komédie, pretože všetky sú v podstate na jedno kopyto...Dorm daze je zas raz o tom ako zbaliť ženskú a pod, lenže ovplýva taktiež zaujímavou "lupičskou" zápletkou okolo ktorej sa točia celkom vydarené gagy, pri ktorých som sa pár krát z chuti zasmial...pohodička... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

To byl sešup! Z původních tří hvězdiček až do odpadu. Když jsem se dnes na film znovu díval, absolutně jsem nedokázal pochopit mé mladší já. Kvalitní komedie si vystačí s jednou záměnou a dokáže mě po celou dobu bavit, tady bylo záměn nepočítaně, jen ta zábava chyběla. Značná část komických situací čerpala ještě z dob němé grotesky, děj byl po celou dobu vcelku o ničem a závěrečná rozuzlení dokončila dílo zkázy. Všechno špatně. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Teen komedie mám docela rád, ale tohle byla pěkná capina. Celej děj je v podstatě založen na tom, že si několik lidí čím dál trapněji neustále vyměňuje dvě kabelky, do toho se mlátí, zavíraj do skříně, do toho nějaká samice ukáže kozy...bída, bída. Ale jsou i větší sračky (Panic je nanic) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle blázinec svému názvu a všem synonymům (šílenost, ujetina...) dostál na 200%. Film jede do plných toček od začátku do konce, ani chvilku nezpomalí, neustále někdo padá, naráží apod. Ale tak moc, že jsem se prostě smát musel a místy jsem se smál dost. Navíc příběh byl opravdu mocný, haluze vyhnané do takových extrémů jsem neviděl a tolik nehezkých hereček pohromadě také ne :-D Jinak film nemá prostě žádnou váhu. Je to překombinovaná hovadina u které se ale občas zasmějete :-). ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi vidět posledních 30 minut a připadal jsem si trapně za vechny chudáky, co v tomhle hráli. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další komedie plná záměn a omylů. Spousta blbých studentů co myslí jen na sex a nebo na prachy. Místy je to dost nudný a trapný . Přesto se tu občas zasmějete. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Obsadenie je bohužiaľ nezábavné a gagy sú príliš hlúpe a nefungujú. Videl som tento film a čakal, že sa zasmejem, a v žiadnom momente mi to neprišlo vtipné. 1/10 ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když se s PauloZem večer slezeme, že si pustíme hovadinu. Absolutní úlet kývacíma čepicema počínaje a gansterem konče. Něco tak zmateného a propleteného jsem viděl snad naposledy v Oscarovi s L. de Funésem, ale řekl bych, že "Blázinec" jde ještě dál. Děj nepolevuje, pořád se něco děje (POŘÁD!), po půl hodince filmu už vám to hlava nebere a jenom jsme seděli a nechápali. Tak ošklivé herce aby člověk pohledal :D Zmatek nad zmatek v totálních točkách. Doporučuju jako absolutně nenásilný výplach na kalbu s kamarády. Jinak to nedáte :)) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

V době boomu kolem Prciček a všech možných prostoduchých komedií o pařbách, nahotě a bezmyšlenkovosti mladistvých jsem hltal kdejaké možné obdobné filmy. Blázinec na koleji byl toho přesným důkazem. ()

Reklama

Reklama