Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Steve (Jesse Woodrow) před rokem odcházel na vysokou, byla předměstská čtvrť Hillz klidná a bezpečná. Občas se s kamarády pořádně ožrali a zkouřili, poflakovali se po mejdanech, ale jinak nic zvláštního. Po roce je všechno jinak. Steveův kamarád Duff (Rene Heger) se stal hlavou gangu, který změnil klidné předměstí v území plné násilí a drog, kde si nikdo nemůže být jistý, že ho nečeká kulka mezi oči. Změnilo se všechno kromě jedné věci. Steveovy posedlosti krásnou, sexy, ale nedostupnou Heather Smithovou (Paris Hilton). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Dať dokopy prcičkovský námet, životaboľavú drámu a gangsterku...no na to treba gule, zdravý rozum a zrejme aj trochu toho prášku. Pretože neverím, že toto niekto myslel vážne a úprimne. Odpadkový kôš skrýva viac inteligencie, ako tento ´´majstrštyk´´. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Film o mládeži, která je dávivým reflexem pro každého s IQ vyšším padesáti. Bohužel to není problém jen těch "zlatých", ale obecně prostodušších. Kéž by ten "střelný koloběh" fungoval spolehlivě a rychleji i v realitě. :D ()

filipes.lu odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně se už sám sebe nebojím nazvat masochistou. Pustil jsem si svuj čtvrtý film s Hiltonkou a dobře jsem udělal. Teď už jsem si stoprocentně jistej, že další už zkoušet nebudu. Film jako takovej je naprosto, ale totálně o ničem. Zakomplexovanej hubeňour s pistolí, z který když vystřelí, tak to vypadá, že hlaveň zvrací dělobuchy. Namakanej kudrnáč, kterej by svýma rádobydrsnýma hláškama uspal i kobru na tripu a hodnej kluk, kterej je tak hodnej, že narozdíl od ostatních oddělá jenom dva lidi. A to je skoro všechno. Říkám skoro, protože je tu ještě Paris. Pro mě naprosto asexuální monstrum, co neustále špulí hubu jak liška při vzteklně a vypouští z ní repliky, že vám z toho bude pískat v uších. Zlatí spratci jsou pro mě naprosto největší debilitou, co jsem měl možnost prozatím spatřit. ()

Fearoth 

všechny recenze uživatele

Malé okénko do života amerických zazobanců, jež si krátí chvíli ničením jak svého, tak života ostatních. Nemusel by to být špatný film, kdyby nebyl tak strašně natočen a hlavně kdyby tam Paris nemluvila. :-D ()

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Tento film nebol až taký zlý mal celkom slušný nápad aj potenciál. Paris Hilton určite zaujala a úloha jej bola šitá na mieru. Film si to pokazil najmä svojím nelogickým vývojom v štýle zastreľme ich všetkých... ()

Kriklan49 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné! Jediná pozitivní věc na tomto filmu je, že už ho nemusíte znovu vidět, ale to na jednu * nestačí. Přestože je příběh filmu prostinký a tupý, člověk se ztrácí v časové lince. Herecké výkony to také příliš nevytrhnou, i ty jsou dosti strašlivé. Avšak, ať se herci snaží jak chtějí, všechny je zastíní Paris Hilton. Tak toporné herectví jsem snad ještě neviděl. Na druhou stranu, na to, aby před kamerou vypadala jako pitomá nána, se ani nemusí snažit. Na závěr bych rád řekl, že pevně věřím tomu, že tento film a jemu podobné, mohou způsobit psychické, ne-li mozkové onemocnění a měly nést varování Ministerstva zdravotnictví. ()

Slaviator odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl sem to nedobrovolně u kamaráda a musim říct, že by to urazilo i duševně chorýho. Třešničkou (peckou) na dortu (kupě hoven) je Paris Hilton xD ()

LentilleLily odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina. "This is the Hillz, bitch!" Koukat se na to dokonce, asi umřu. Film byl naprosto bez děje a herecké výkony stály taky jaksi za prd. Koukla jsem se na to jenom kvůli Paris, která mě tam nemile překvapila (svými hereckými výkony, samozřejmě). Neuvěřitelně jsem se po celou dobu filmu (teda spíše části, na kterou jsem se koukala, jak už bylo řečeno) neuvěřitelně krutě nudila! Cokoliv jinýho než tohle, you fuckin bitch! ()

Lukiz 

všechny recenze uživatele

Toto je vážně slabý film. Paris tam je jen na ozdobu, žádnou výraznější šanci jí postava nedává. Hlavní zápletka je totálně nelogická kravina a byť i na to lze s trochou snahy přistoupit. ()

Reklama

Reklama