Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přichází další krize a Danny už se nebojí, ale přímo panikaří. Amy by udělala cokoli, aby ochránila June, a tak vymyslí riskantní plán. (Netflix)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som úplne stotožnený s tým, akým absurdným spôsobom finišuje celý seriál, ale všetko skutočne závisí až od finále. Je zrejmé, že všetko malo smerovať práve sem do tohto domu, ale mám dojem, že sme zrazu v mizanscéne súvisiacej s iným žánrom, než by slušalo satirickej dráme. Maria Bello tu síce nehrá dvakrát sympatickú postavu, ale všetko má svoje hranice... :) ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Jestli ještě pořád váháte naskočit na hype okolo seriálu Ve při,  potom to zkuste už jen kvůli tomuhle předposlednímu dílu. Jedna z nejvtipnějších epizod ever v dějinách Netflixu. Celá série jinak slouží jako dokonalá demonstrace butterfly efektu, kdy banální šarvátka mezi dvěma řidiči na začátku spustí postupně kalamitu biblickejch rozměrů. A přesně v 9. dílu tahle kalamita naplno propukne. Havní poučení? Chovejte se k lidem okolo co možná nejvíc slušně, nikdy nevíte,  čím si zrovna prochází a co všechno může jeden prostředníček rozpoutat ... ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama