Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film, který byl natočen podle skutečné události, je kronikou důlního neštěstí, při němž byla zasypána skupina horníků a zůstala v závalu celých 77 hodin. Příběh je zachycen optikou těchto mužů, kteří si fyzicky i psychicky sáhli až úplně na dno, a přesto dokázali riskovat vlastní život, aby pomohli zachránit životy těch druhých. Je to příběh o síle, lidské soudržnosti a o naději. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Určitě by to bylo zajímavé téma (i když jde o skutečnou událost), ale nesmělo by tu být hodně často (jak se v poslední době stává). Drama jehož hlavními hrdiny jsou horníci uvězněni v dole, kam se při těžbě dostala voda z nezmapovaného kdysi dávno zavřeného dolu, který dle plánů měl být vzdálen přinejmenším 100metrů. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Amerických baníkov zasypú v doloch šutre a tečie tam voda. Na povrchu plačú manželky a spomínajú na svojích chrabrých mužov, ktorý pre zmenu plačú pod zemou. Sem tam nejaký flashback a hafo sentimentalnych spomienok. Podobné Faux Pas aké predviedol Oliver Stone z WTC naštasie Frankela nikto nepozná. 40% ()

xander 

všechny recenze uživatele

Sľubne rozohratý snímok je postupom času stále nudnejší a sentimentálny a naplno sa prejavuje neschopnosť scenáristou. Nezachránila to ani prítomnosť Michaela Bowena, odvádzajúceho kvalitný výkon. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama