Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film, který byl natočen podle skutečné události, je kronikou důlního neštěstí, při němž byla zasypána skupina horníků a zůstala v závalu celých 77 hodin. Příběh je zachycen optikou těchto mužů, kteří si fyzicky i psychicky sáhli až úplně na dno, a přesto dokázali riskovat vlastní život, aby pomohli zachránit životy těch druhých. Je to příběh o síle, lidské soudržnosti a o naději. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Amerických baníkov zasypú v doloch šutre a tečie tam voda. Na povrchu plačú manželky a spomínajú na svojích chrabrých mužov, ktorý pre zmenu plačú pod zemou. Sem tam nejaký flashback a hafo sentimentalnych spomienok. Podobné Faux Pas aké predviedol Oliver Stone z WTC naštasie Frankela nikto nepozná. 40% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Určitě by to bylo zajímavé téma (i když jde o skutečnou událost), ale nesmělo by tu být hodně často (jak se v poslední době stává). Drama jehož hlavními hrdiny jsou horníci uvězněni v dole, kam se při těžbě dostala voda z nezmapovaného kdysi dávno zavřeného dolu, který dle plánů měl být vzdálen přinejmenším 100metrů. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Sľubne rozohratý snímok je postupom času stále nudnejší a sentimentálny a naplno sa prejavuje neschopnosť scenáristou. Nezachránila to ani prítomnosť Michaela Bowena, odvádzajúceho kvalitný výkon. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

tady nečekejte velkorozpočtový katastrofický snímek,plný zvratů...ale jen příběh zasypaných horníků,a jejich krátkou cestu a čekání na záchranu,moc vás to nenadchne,už pro jednoduché zpracovaní,ale co,tady se jen vypravuje co se tam onehdy stalo ()

Reklama

Reklama