Reklama

Reklama

Cestou lvů

  • Česko Strážce lvů (více)

Obsahy(1)

Vzpomínáte na manžele Adamsonovi z klasického filmu Volání divočiny? Strážce lvů se k nim vrací po několika desítkách let a představuje stárnoucí pár, který stále usiluje o záchranu lvů a jejich pokojný návrat zpět do divočiny. George Adamson se snaží vyjednávat s keňskou vládou, která se ocitá ve stádiu vrcholné nestability a dokonce hrozí tím, že jeho program na záchranu ohrožených druhů úplně zruší. Snímek má oblíbenou nálepku podle skutečných událostí a mapuje osudy skutečného George Adamsona v letech 1971-1989. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

route60 

všechny recenze uživatele

Krásný ale smutný film o člověku který obětoval celý svůj život ochraně lvů ve volné přírodě a jeho marný boj s ůředníky v hlavní roli úžasný Richard Harris jako George Adamson. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Poutavé, citlivé a zároveň dobrodružné završení osudů kolem Joy Adamsonové. Není to jen o smutném osudu slonů, zvířat v Africe, ale i smutné vyprávění o stáří. Kdy člověk nechce být na obtíž, nemá co ztratit a obětuje pro zvířata celý život. Richard Harris hraje Jiřího, tedy George, celou svou duší a člověk mu věří každý pohyb a gesto. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Silný a pútavý príbeh z africkej divočiny mapujúci život jedného postaršieho pána a jeho mačičiek, ktoré miluje a dal by za ne aj svoj život. Ich osudy, celoživotné príbehy, problémy, na sklonku jedného z najpamätnejších príbehov zo zvieracej ríše. Toto všetko tento veľmi dobrý film ponúka. ()

Novik 

všechny recenze uživatele

Tento film sem měl rád ale zároveň taky ne. Pěkný film který někdy přijde místy mrazivý. Lvy mám rád a Harris je výborný, ikdyž si ten film už tak trochu nepamatuji, i tak dávám za 5*. ()

Reklama

Reklama