Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (256)

danoo odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Freudova teória o sexualite ako o primárnom pude bola už dávno vyvrátená je každému asi už jasné, preto ma zaráža, že niekto si na niečom podobnom dokáže založiť celý film, ktorý prirodzene nefunguje. Ďalej podľa mňa nie je normálne, že hl. hrdina - kurevník Josh Hartnett ( jeho brat je obskúrny farár zjavne zaťažený na mníšky, chystajúci sa preto opustiť svoje povolanie, čo sa mimochodom v katolíckej cirkvi nedá), kt. mal porozvode s bývalou každú noc inú, si v čase svojho "celibátu" v práčovni narazí akúsi radodajnú rozhoďnôžku, ktorá je potom neskonale sklamaná, že sa s ňou po prvom rande nechcel vyspať. Sviniar jeden. Nakoniec ho ale jeho bývalá v hodine dvanástej našťastie znásilní, nasledkom čoho si on uvedomí, že ju už "nemiluje" a "miluje" tú novú z práčovne, ktorej sa ospravedlní, že sa s ňou "zahrával" a film sa končí - ako inak v posteli. Suma sumarum, bolo to mimoriadne hlúpe, vulgárne a hlavne skreslené, pretože takto to v živote nechodí! ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno, ale s polským zvukem a angličtinou dohromady a bez titulek, takže jsem z toho moc neměla a navíc jsem si ani nic nepamatovala, jen ten ústřední námět. Nejsem z těch, které by při pohledu na Joshe Hartnetta taly slastí, nejsem ani z těch, kteří by vyhledávali romantické komedie, a po zkušenostech z filmy jako Holky to chtěj taky a hlavně Kluci to taky chtěj už vůbec nevyhledávám komedie, kde tématem je sex. Tenhle film byl navíc docela nudný, moc mě to nezajímalo, nebavilo a už od začátku bylo jasné, jak to skončí. Pro mě spíše ztráta času. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Přesvědčení hlavního hrdiny, že se zbaví 40 dennim sexuálnim půstem myšlenek na svou bejvalku, působilo při nejmenšim jako výplod člověka v inteligenčnim útlumu. Naštěstí ale bylo na takhle chatrnej a nelogickej příběh našroubovanejch pár zábavnejch scének a navíc se podařilo sympaticky obsadit hlavní role. Takže nakonec vznikla jen lehce podprůměrná komedie, u který se nesmí vůbec přemejšlet. Za přehlídku koziček, co se objevila v mysli hlavního hrdiny během závěrečný fáze půstu, přidávám jako správnej zastydlej puberťák třetí slabší hvězdu. A znova tohle vidět nemusim ani za 4 000 dnů a 4 000 nocí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Matt (Josh Harnett) se rozejde se svojí velkou láskou Nicole (teda spíš ona s ním), a těžce to celé nese. Za vydatné pomoci svého bratra, kněze složí slib celibátu, alespoň na čtyřicet dní. Jeho kolegové v práci se to ale dozví, a vypíšou na splnění půstu sázky. Již to je pro Matta dost složité, navíc poznal úžasnou slečnu, se kterou by chtěl strávit zbytek života. A teď kudy kam.... No nevím, na jedné straně skvělý námět (na reportáž), hromada dobrých vtipů, a vcelku koukatelný Josh Harnett, na druhé straně občas ty vtipy přelézají úroveň těch "slušných". I tak je to ale jedna z těch lepších teen komedií... Skvělá žhavá scéna s květinovým orgasmem :) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Uff, tomuto filmu som sa dlho vyhýbal, asi som tušil čo by ma pri jeho sledovaní čakalo. Neboli to žiadne pekné veci. Je to typická sexom posadnutá kvázi komédia, na ktorej nie je vtipné skoro nič a trápne skoro všetko. Harnett sa do hlavnej úlohy priam agresívne nehodí a jeho priateľka stvárnená Shannyn Sossamon sa nehodí vôbec nikam. Konanie postáv je v úplnom rozpore so zdravým rozumom, a hoci úvodná premisa je sľubná, jej prevedie je tristné. Vlastne ani neviem povedať za čo dávam jednu hviezdu. 2+/10 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Scenárista Rob Perez povedal, že film ponúkol každému štúdiu a už len čakal na odpoveď. Nakoniec sa mu podarilo scenár predať. (Arsenal83)
  • Film je v Malajzii pre obscénnosť zakázaný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama