Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Radim 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná a vtipná komedie. Již od začátku je sice jasné, kam film směřuje, ale v tomto případě ani nezáleží KAM, ale JAK. Já osobně jsem měl největší radost z Rachel Griffiths - nejem díky jejímu "finále v celkovém vzhledu", ale také díky jejímu projevu, který tak obdivuji v seriálu Odpočívej v pokoji. Kdyby film zbytečně netlačil na city, dal bych hvězdiček pět. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ačkoli už docela dlouho nepotřebuju hřeben k zarovnání bujné kštice, neboť mi stačí antistatická prachovka, tak tento snímek o vytváření nesmyslných vlasových kreací na hlavách dam mne vždy potěší. Je totiž hrozně pohodový, Phil i Ray jsou rození mistři hbitého střihu a jejich souboj je prostě báječný. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie o kadeřnických závodech. Co hlavně oceňuji je origální námět, který sráží nevyrovnaný scénář. Obsazení Alana Rickmana a Joshe Hartnetta byla výborná volba. Překrásnou Rachael Leigh Cook beru jako třešničku na dortu :). Pokud si chcete oddychnout při pohodové komedii, tak tohle je téměř ideální volba........ ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie v ktere se nezapre scenar od autora scenare k filmu Do naha! Je to takova pohodovka na prijemny a klidny vecerni pokoukani. Co se tyce hercu tak prijemne prekvapil Alan Rickman i pro me neprilis znama Natasha Richardson. Heidi Klum zminovat nebudu protoze to neni proste herecka, ale sexy bohyne =) ()

nenet 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, kde se objeví téměř vše od kreativity a humoru přes lásku a rozpaky až po trochu smutku. Upřímně, takhle "kyselý" Alan Rickman mě fakt dostal, i když už jsem u něj viděla opravdu mnoho výrazů. Užila jsem si i opět (tradičně?) trochu slizkého Billa Nighyho. Prostě pohoda a navíc s relativně šťastným koncem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama