Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (141)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Moc milý film. Vtip, emoce, vztahy kamarádské, partnerské nebo rivalské, všechno podáno nenáročně, příjemně a hlavně výbornými herci v čele s fantastickým Alanem Rickmanem. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná anglická komedie, která léty nestárne - byla naší oblíbenou rodinou "trvalkou" na videokazetě před nějakými 10 lety, kdy jí pubertální dcery "sjížděly" celkem často, teď jsem na ní po letech náhodou narazila v tv a myslím, že jí čas nijak neuškodil - pánové Rickman a Nighy vévodí celému obsazení! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Sympatická a pohodová komedie říznutá troškou dramatu. A je to samozřejmě skvělé. Nabušené obsazení plné prvotřídních britských hvězd, sympatická zápletka, spousta povedených nápadů a bizarních účesů. Alan Rickman, Bill Nighy a Warren Clarke (a určitě nejen oni) si to strašně užívají, a stejně tak jsem si to užil já. Skvěle napsané zábavné postavy, nádherná Rachael Leigh Cook, krásný britský venkov, sympatická stopáž. Dohola je prostě neskutečně sympatické a zábavné od začátku do konce a ten dramatický oblouk tady není vůbec do počtu. Tyhle filmy mám rád. 80%. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna, nenapadna, typicky anglicka komedie ktera umi vytvorit napeti i u tak zdanlive obycejne veci jako je strihani vlasu.. PS: Tak bizarni ucesy jsem jeste opravdu nevidel :-) ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

originálny nápad...zase veľmi uspokojivý britský humor...vždycky čakáte kto aký famózny účes vyrobil =D ...čo filmu uberá je šablónovitosť = od začiatku viete že akým smerom sa to uberá a dialógy tiež bohvieako neočarili...ale je to film ktorý väčšina z vás nebude ľutovať že ho pozerala ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Tak tuto komedii já opravdu miluji. Celý ten nápad je skvělý, líbí se mi kadeřnictví Philla Allena, samotný Phill Allen, jeho manželka, dokonce i milenka jeho manželky:-). Od začátku do konce náramně vtipný film s výbornou atmosférou a hudbou. Pouštím si ho několikrát do roka. Moc se mi líbí celá soutěž, ve které soutěží šampioni z celého světa.. Nejlepší je závěr filmu. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakého Zoolandera, ale na komedii je to příliš vážné a rozvleklé, na drama strašně uhozené a na romantiku jsou herci málo sympatičtí. Takže co vlastně, neužil jsem si to... ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Opět boží Alan Rickman - k takovému kadeřníkovi by byla radost chodit. Dohola je velice příjemný film, zajímavý nápad s kadeřnickou soutěží - hezké sledovat až dětinskou soutěživost démonického Billa Nighyho. ()

G.W.Bush 

všechny recenze uživatele

Kdo vykouzlí nejhezčí účes na hlavě skinheada? To by byl šampión, ne jako ti zbabělci, co kroutí kilometrové vlasy modelek. ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Nechápem prečo tento film má také vysoké hodnotenie. Absolutny podpremier, USA, Anglicko a Nemecko to je ale kombinacia fuuh. Ps tu jednu hviezdicky som dal iba kvoli lesbickemu bozku na konci filmu :) ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

S každým dalším shlednutím tohoto filmu se bavím víc a víc a měním hodnocení ze 4 na 5. Alan Rickman a Bill Nighy jsou tam naprosto ulítlí. Film o kadeřnících - člověk by řekl, že to bude blbost, ale Britové prostě v současnosti umí výborné komedie. ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Na téhle malé komedii, ve které se nerovnoměrně rozprostírají nejrůznější odstíny žánru, je hlavně vidět, že byla dělaná s radostí a hravostí a že ačkoliv je víceméně jasně nalinkovaná, působí tak příjemným dojmem, že jsem se vysral na mouchy -vám doporučuju totéž-, z oněch linek jsem si udělal polštář, dal si ho pěkně pod prdel a jednoduše nasával pohodu, která z tohoto filmu číší. Jo a závěrem; určitě si to sežeňte v originálním znění, ten přízvuk je totiž opravdu k sežrání.) ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Zábavné, velmi příjemné. Barevné ovce, tetování na chodile, perfektní i ujeté učesy, životní příběh... Perfektní film, ve kterém mi opravdu nic nechybělo. Doporučuju. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná a vtipná komedie. Již od začátku je sice jasné, kam film směřuje, ale v tomto případě ani nezáleží KAM, ale JAK. Já osobně jsem měl největší radost z Rachel Griffiths - nejem díky jejímu "finále v celkovém vzhledu", ale také díky jejímu projevu, který tak obdivuji v seriálu Odpočívej v pokoji. Kdyby film zbytečně netlačil na city, dal bych hvězdiček pět. ()

magratha 

všechny recenze uživatele

Vtipná, oddechová komedie, která má nápad a skvělé herecké obsazení. Myslím, že v rámci žánru se jedná o velmi povedený snímek, který mě jen utvrzuje v názoro, že Bill Nighy je prostě dokonalej. ()

Simbet 

všechny recenze uživatele

Svělé herecké obsazení od Alan Rickmana, který je pro mě absolutní jednička, Billa Nighyho, který opět perlí až po Joshe Hartnetta, který tady krásně dozrál, to nemá chybu. Nenucený britský humor provází celý film, takže když si chci zlepšit náladu, šahám po tomto filmu. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pěkná komedie. Taková, co vám zpříjemní odpoledne. Nejsou tady žádné trapné hlášky, není tady nic vynucené. Opravdu milý film o tom, jak zjistit co je správné. ()

Reklama

Reklama