Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (141)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

Strike 

všechny recenze uživatele

spíš *** a půl. Pohodová komedie, ve které opět vyniká Alan Rickman. Další ze solidních roli vytvořil Harnett, sem zvědavej co předvede v Sin city. Jo a Rachel Cook taky potěší. ()

alenka 

všechny recenze uživatele

prekvapive dobra komedie s vaznymi momenty. kdo nekdy byl na kadernice show, musi se vysostne bavit, tahle parodie neni zase tak daleko od pravdy. btw alan rickman je skvelej. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Může film, kde spolu hrají takoví herci jako Alan Rickman a Bill Nighy dopadnout byť jen průměrně? Odpověď zní: Nemůže. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Krásná a příjemná komedie, která má navíc skvělé obsazení v čele s Alanem Rickmanem a Joshem Hartnettem. Nic víc, nic míň. A to je dobře. ()

Milwa 

všechny recenze uživatele

Milý, srdečný britský filmek. Občas si ho pouštím, když mám náladu. Bill Nighy, Alan Rickman a Natascha Richardson...jen tyhle jména jsou zárukou dobré zábavy. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Bez Rickmana bych se na to zřejmě nikdy nepodívala a zvlášť mě překvapilo, jak příjemná a nakonec i trochu dojemná (ne ve špatném, filmově vynuceném a přemrštěném slova smyslu) je to komedie. Vedle standardně dokonalého Alana Rickmana zářil i skvělý Bill Nighy. Zápletka těch mladých mi přišla téměř zbytečná, ale možná dodává to jisté oživení, které diváci - nebo snad filmaři do svých děl - zřejmě potřebují. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji filmy, kde se s inteligencí dělá z pro většinu lidí banální záležitosti osudové rozhodnutí a životní důležitost...například ze soutěže kadeřníků...taková blbůstka a jak se to dokáže vyšvihnout, když to uchopí ti správní lidé... ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Dohola je další dobrý film ze řady filmů Alana Rickmana. Nedokážu pochopit, jak někteří můžou Alana zaškatulkovat do role Severuse Snapea, když má lepší filmy, jako je tenhle nebo Galaxy Quest. Tenhle film měl dobrý příběh a dobré charaktery postav. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Paráda, fakt jo! Alan Rickman je můj oblíbenej herec a tady exceloval. A závěrečnej celkovej vzhled...nemá to chybu... ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Vcelku poklidný zajímavý příběh okořeněný o správně podivné týpky, kteří měli správné hlášky, obravené ovce a obarvené nebožtíky, skvělá kérka na chodidle Alana Rickmana, plus další roztodivná kreace Billa Nighyho...jediná chyba byla ta, že v tomhle příběhu jeden příběh přebýval a to ten smutný. Veselil bych se víc, kdyby smutný příběh nebyl tak smutný a přesto by splnil svojí funkci - totiž stmelil tu rodinku. Jinak vážení - Heidi Klum je fakt jak vysloužilá anorektická herka, teda jestli koně mají anorexii, prostě jak zjevení nemocnýho zlýho klauna z obludária, nebo jako hromada pomačkanejch starejch plechů a harampádí, který zůstane na jedný hromadě, když narazíš zaprděným napůl shnilým moskvičem do zrezivělý nádrže hovnocucáckýho kukavozu, tak na mě vážně působila... ()

Zuzzka 

všechny recenze uživatele

Film o mnohem hlubších věcech, než by se mohlo z pohledu na plakát zdát. Komediální složku bych vůbec z filmu vypustila, místy totiž rušila, i když na druhou stranu dodávala filmu jistou svěžest a nadhled. Na tomto filmu mě zaujalo hned několik věcí. Jednou z nich je to jak se v něm šetří slovy a když už se něco povídá, je to přirozené a smysluplné. Pak to je přízvuk Joshe Hartnetta, nevím jak se mu to povedlo, ale aspoň pro mě to bylo věrohodné dost. Pak jsou to rozhodně dvě hlavní představitelky, herecké výkony, krásný příběh a v neposlední řadě sám Alan Rickman. Tento film je prvním ve kterém jsem ho před mnoha lety viděla a od té doby jsem zamilovaná. Některé scény s ním by mi samy o sobě vystačily na pět hvězdiček ;-) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Takovej milej film kterej ani neurazí, ani nenadchne. Spíš jen tak mírně pobaví, nebo zabaví na jeden z těch dnů, kdy máte neovladatelný pocit samoty. Alan Rickman je třída, a tady mu nahrávají další slušní Američtí i Britští herci. Je to takové jednoduché, ale celkem úsměvné. Když se do toho opře Bill Nighy, tak to je zábavné vždycky. Není to tak úplně pitomé, a taky to nemá vtipy při kterých se vám zvedá žaludek. Což je v dnešní moderní době šokézních komedii vlastně docela úleva. Navíc si to tak trochu rýpe do módy a módních ikon. Docela originální nápad s docela roztomilým zpracováním. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemný a neobyčejně obyčejný příběh, který táhnou svými bravurními hereckými výkony Rickmana a Nighy. To co předvádějí je vkusné, vtipné a velmi zábavné. Ostatní pak krásně doplňují výborný příběh. Jaktože jsem o tomto snímku nikdy neslyšel? ()

nenet 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, kde se objeví téměř vše od kreativity a humoru přes lásku a rozpaky až po trochu smutku. Upřímně, takhle "kyselý" Alan Rickman mě fakt dostal, i když už jsem u něj viděla opravdu mnoho výrazů. Užila jsem si i opět (tradičně?) trochu slizkého Billa Nighyho. Prostě pohoda a navíc s relativně šťastným koncem. ()

Reklama

Reklama