Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Skôr úsmevná vzťahová limonáda, ako čistokrvná komédia. Navyše s temnejšími momentami, ktoré sa vo fabuli, čiže v budúcnosti, k lepšiemu neobrátia. Podobných príjemných jednohubiek poznáme z Británie viac, Dohola si ale ako väčšinu z nich medzi televízne opakovačky nezaradím. Jedine, že by som sa pridal na staré kolená ku kaderníkom. Výživné hviezdne obsadenie predsa len sľubovalo viac, ako renováciu rodinných vzťahov a súťaž, kde je výsledok každému divákovi známy ešte pred jej začiatkom. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Pribeh je v podstate prostinky a predvidatelny, ale to velke kouzlo spatruju v tom, ze se odehrava pri kadernickem sampionatu. To je velmi originalni a nic podobneho jsem jeste nevidela. Je uzasne sledovat vytvareni vsech tech neuveritelnych ucesu, u kterych se budete jak smat (u panskeho strihu), tak brecet dojetim (u vecerniho ucesu) a zirat s otevrenou pusou (u celkoveho vzhledu). Navic divat se na mistry Alana Rickmana a Billa Nighyho v jednom filmu je proste zazitek sam o sobe. ()

Reklama

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Vcelku poklidný zajímavý příběh okořeněný o správně podivné týpky, kteří měli správné hlášky, obravené ovce a obarvené nebožtíky, skvělá kérka na chodidle Alana Rickmana, plus další roztodivná kreace Billa Nighyho...jediná chyba byla ta, že v tomhle příběhu jeden příběh přebýval a to ten smutný. Veselil bych se víc, kdyby smutný příběh nebyl tak smutný a přesto by splnil svojí funkci - totiž stmelil tu rodinku. Jinak vážení - Heidi Klum je fakt jak vysloužilá anorektická herka, teda jestli koně mají anorexii, prostě jak zjevení nemocnýho zlýho klauna z obludária, nebo jako hromada pomačkanejch starejch plechů a harampádí, který zůstane na jedný hromadě, když narazíš zaprděným napůl shnilým moskvičem do zrezivělý nádrže hovnocucáckýho kukavozu, tak na mě vážně působila... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad britské humorné oddychovky, která je plná známých tváří, vtipných momentů a v tomto případě i nádherných účesů, nad nimiž se mi chvílemi zastavil dech. Alan Rickman je sympaťák a navíc má nezapomenutelný hlas, Rachael Leigh Cook je roztomilá a Natasha Richardson s Rachel Griffiths tvořily perfektní dvojku. I když se dalo hodně dopředu odhadnout, jak to všechno vlastně dopadne, tak i přesto se mi to v celkovém vyznění líbilo. Zkrátka takový ten typ snímku, u kterého stačí vypnout a nechat se unášet na kudrlinkách typického britského humoru. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné no vďaka Alanovi Rickmanovi a Billovi Nighymu mimoriadne nadštandarný obyčajný film. Hlavný príbeh možno nie je originálny, mňa však očarili tie krásne spracované príbehy na pozadí. Proste presne na niečo také som dnes mala chuť a dostala som ešte oveľa viac ako som chcela. Zase som si raz spomenula, prečo tak milujem britskú tvorbu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama