Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Pribeh je v podstate prostinky a predvidatelny, ale to velke kouzlo spatruju v tom, ze se odehrava pri kadernickem sampionatu. To je velmi originalni a nic podobneho jsem jeste nevidela. Je uzasne sledovat vytvareni vsech tech neuveritelnych ucesu, u kterych se budete jak smat (u panskeho strihu), tak brecet dojetim (u vecerniho ucesu) a zirat s otevrenou pusou (u celkoveho vzhledu). Navic divat se na mistry Alana Rickmana a Billa Nighyho v jednom filmu je proste zazitek sam o sobe. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie v ktere se nezapre scenar od autora scenare k filmu Do naha! Je to takova pohodovka na prijemny a klidny vecerni pokoukani. Co se tyce hercu tak prijemne prekvapil Alan Rickman i pro me neprilis znama Natasha Richardson. Heidi Klum zminovat nebudu protoze to neni proste herecka, ale sexy bohyne =) ()

Reklama

seba 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná "tragi"komedie o kadeřnické souteži, ale nesoucí se v pohodové britské atmosféře (tu pro mně představuje skvělý moderátor Warren Clarke alias ošklivější z dvojice Dalziel a Pascoe). Na hodinu a půl prodloužená verze pořadu Vypadáš skvěle. Pro kadeřníky a kadeřnice povinnost, pro ostatní..............................trochu nuda. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná a vtipná komedie. Již od začátku je sice jasné, kam film směřuje, ale v tomto případě ani nezáleží KAM, ale JAK. Já osobně jsem měl největší radost z Rachel Griffiths - nejem díky jejímu "finále v celkovém vzhledu", ale také díky jejímu projevu, který tak obdivuji v seriálu Odpočívej v pokoji. Kdyby film zbytečně netlačil na city, dal bych hvězdiček pět. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ten naprosto nejtuctovější příběh o superhvězdě, která se z osobních důvodů kdysi dávno stáhla do ústraní a po letech přichází její velká šance vyrovnat se s minulostí a vrátit se na znovu vrchol. Už předem víte, jak tohle všechno skončí, jenže některé detaily (tetování na spodní straně chodidla), zajímavé účesy, zajímavé vztahy mezi protagonisty (spříznění mezi mužem a ženou nemusí zákonitě skončit milostnou aférkou) a hlavně herecké obsazení táhnou Blow Dry ze zapomenutelných vod toho nejobyčejnějšího průměru. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama