Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena se musí nečekaně rozhodnout mezi manželem, o němž se dlouho domnívala, že je mrtvý, a snoubencem, který ji po dlouhé době smutku konečně přivedl zpět k životu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Kacla 

všechny recenze uživatele

50% Od filmu jsem čekala víc, a vlastně mě ničím nepřekvapil. Příjemná oddechovka, u které se můžete zamyslet, co by, kdyby... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Když Emma (Phillipa Soo) vyzvedává Jesseho (Luke Bracey) u rodičů před cestou na chatu, prostředí jejího telefonu pro psaní a čtení SMS je černo-bílo-oranžové. O pár scén dále po opuštění restaurace Winnie's tavern je však prostředí černo-bílo-šedé. (Anyk)
  • Když se Emma (Phillipa Soo) dozví, že je Jesse (Luke Bracey) naživu, a prochází si krabici se vzpomínkami z jejich společného života, je dopis v obálce, který Jessemu napsala na rozloučenou, uprostřed přehnutý. Když však Emmu s Jessem v autě zastaví policista a Jesse dopis v krabici najde, je zcela rovný. Přehne ho až on, když si ho strčí do kapsy. (Anyk)
  • Emma (Phillipa Soo) od Sama (Simu Liu) dvakrát dostane zprávu: „I hope you're doing ok,“. Poprvé jí telefon cinkne, když vyzvedává Jesseho (Luke Bracey) u rodičů, podruhé po vyjití z restaurace Winnie's tavern – zprávu má v telefonu ale jen jednou. (Anyk)

Reklama

Reklama