Reklama

Reklama

Nejsme andělé aneb Potíže s miminkem. Chcete dobýt nedobytnou tvrz „správného muže“? Chcete obrátit jeho pohled na sebe? Chcete vyvolat jeho úsměv? Chcete ho ponížit? Chcete ho pošlapat? Nevíte jak? V tom vám možná pomůže tento film !!! (IMAGO Video)

Recenze (19)

Ony 

všechny recenze uživatele

Ty vole! Velmi bizarní úlet, jehož aktéři, zdá se, měli tentokrát v žilách víc než jen horkou balkánskou krev... Závěje kokainu, móda počátku 90. let jakoby přešlechtěná v luxusním skleníku, na první pohled bezchybné herecké obsazení (obzvlášť čert Srđan Todorović je úžasný) - Srđan Dragojević zkrátka rozjel svůj absolventský film o nešťastně těhotném osmnáctiletém děvčeti a duši jeho svůdce skutečně ve velkém. Pro neuvěřitelnou koncentraci úchylného humoru se určitě vyplatí vidět vícekrát. A taky jsem moc zvědavá na toto! ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Zvláštní ale moc se mi to líbilo. Bylo to vlastně takové, jaké jsem si to představovala, snad to bylo jen vtipnější, než jsem čekala. Nijak originální příběh ale v zajímavém, neotřelém pojetí. Je to bláznivé a divoké, ale vůbec ne trapné nebo vulgární, nakonec i docela romantické. Skvělá hudba, výborní herci, roztomilé a sympatické postavy. Má to úžasné tempo a opravdu jsem se od srdce zasmála. Okouzlilo mě to tak, že jsem se na to musela hned podívat znovu. A rozhodně to nebylo naposled. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak trochu "jiná" romantická komedie, která je díky bizarním snovým sekvencím, mile pošahaným figurkám, ujetému humoru a kýčovitému prostředí konce osmdesátých let, výborná v maličkostech, ale v celkovém provedení jí to ujíždí trochu do nudy. Mimochodem, ten anděl vypadal jako Boy George zkříženej s depešákem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia o belehradskom sukničkárovi Nikolovi, ktorého hraje Nikola Kojo a plejáde ďalších postáv hraných úžasnými hercami a herečkami ako Branka Katić, Srdjan Todorović, Miki Manojlović a inými. Už len šnupanie kokaínu, skok samovraha a postavy anjela a čerta vás presvedčia, že to nebude obvyklá vec. Vnuknutie možnej budúcnosti a očakávané dieťa zmenia bláznivý život Nikolovi, no tých absurdít je tam toľko, že sa to dá nazvať Absurdistanom, vlastne vzhľadom na to, že pre nich to boli vojnové časy aj s moslimami, ten "stan" by sa tam pre nich ani nehodil. Móda 80. a začiatku 90. rokov, bláznivé hudobné a farebné kombinácie, šmykľavka v dome, inak to nie je zlý nápad, auto podobné legendárnemu hadraplánu, vtipkovanie o Kusturicových cigánskych filmoch, hipisák na pláži a otehotnenie na záver, to je šialené a vtipné. No ja som mal s tým celým, akýsi problém, možno to bolo už únavou, ale je tam veľa scénok a dialógov bez duchých, celé to bolo akési zvláštne a zvláštne zapletené, občas nudné, aj keď mám juhoslovanské filmy veľmi v obľube, tento som si neobľúbil. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Plytká, vulgární a místy až primitivní komedie o svedené dívce, která chce za každou cenu ulovit známého povaleče a sukničkáře za manžela. Bohužel jsem se vlastně ani jednou nezasmál, nešlo to. Jen jsem se divil, jak dobré hodnocení tento film na csfd má (k 1.10.13: 78%). Vydržel jsem se dívat jen čistě ze zvědavosti, abych se seznámil se srbským filmem... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V roku 1996 zvolili členovia juhoslovanskej rady Akadémie filmového umenia a vedy (AFUN) tento film za deviaty najlepší srbský film v období 1947-1995. (Marek1991)

Reklama

Reklama