Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 18. února 2023 v Bell Centre (Montreal, Kanada). Na kartě se sešlo pět zápasů.
1) Asuka vs. Carmella vs. Liv Morgan vs. Natalya vs. Nikki Cross vs. Raquel Rodriguez (Elimination Chamber Match, vítězka získá zápas o WWE Raw Women's Championship na Wrestlemanii 39)
2) Bobby Lashley vs. Brock Lesnar
3) The Judgment Day vs. Edge & Beth Phoenix (Mixed Tag Team Match)
4) Austin Theory (c) vs. Bronson Reed vs. Damian Priest vs. Johnny Gargano vs. Montez Ford vs. Seth "Freakin" Rollins (Elimination Chamber Match, WWE United States Championship Match)
5) Roman Reigns (c) vs. Sami Zayn (Undisputed WWE Universal Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Asuka vs Carmella vs Raquel Rodriguez vs Nikki Cross vs Natalya vs Liv Morgan, teda babyyyyyy, už dávno ste ma takto nepotešili zápasom, ku tomu skvelý záver a ak prirátam spodný diel outfitu Liv Morgan tak neni o čom, za 5*. Bobby Lashley vs Brock Lesnar, celkom slušné, 3,5*. The Judgment Day vs Edge & Beth Phoenix, až na jedno maličké zaváhanie BP to bola absolútna klasa #1, hviezdičiek 5. Austin Theory vs Montez Ford vs Bronson Reed vs Damian Priest vs Johnny Gargano vs Seth “Freakin” Rollins, čo ti j**e ? Práve sme videli zápas roka 2023, pamätajte moje slová, 5 hviezd jak oči. Roman Reigns vs Sami Zayn, Montreal ďakujem. 5* zápasu. To čo predviedli fans v Montreale bolo niečo neopísateľné a wrestleri im to vrátili zápasmi a ja som iba vďačný za to. Bohužiaľ stále čakáme na to kedy WWE prestane podporovať gaypartu Romana Reignsa. Nech sa klátia tam doma a nech prestanú doj*****ť dokonalé zápasy a payperviews. Už vážne stačilo. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

No do frasa. Tak tahle si představuju nadupaný, zábavný PPV. Tohle byl mazec a krása v jednom. Nejdřív ženský. Co to jako bylo? Tyjo od začátku mazec, strašně zábavný match, kde se dělalo vše co mohlo. Nejen, že fanoušci byli úplně skvělý po celou dobu, ale i díky tomu všichi dávali ze sebe i víc než maximum. Parádní zápas. Bobby a Brock, destrukce. Tihle to proti sobě myslí vážně, nečekal jsem takovou vravu. Pokračuje se v tom největším tempu a lidi šílí. A přijde tag team. Ty kráso. Tak tohle bylo klasický dobro proti zlu. Tohle mělo všechno, podpásovky, útěky a hlavně skvělé provedení. Smíšený tag team tady fakt sedl a byla to krása. Tady nešlo nefandit Edgovi. No a Elimination chlapy? Tenhle zápas se letos bude těžce překonávat. Absolutní špička. A ten netopýr Montez? Ze střechy skočit to jsem ještě neviděl. Tohle se prostě musí vidět tohle je fakt paráda. A konec, no prostě zase Roman, ale zápas to byl v pohodě. Tady byla ukázka toho, že jakmile lidi si to užívají, wrestleři makaj nejvíc co to jde, nepolevuje se a člověk si užívá tu krásnou podívanou. PPV jak má být, takhle si to představuju, fakt mazec. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Psycho In My Head“ od Skillet. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama