Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátce před narozením dítěte se vydají manželé Doug a Lynn na dovolenou do Mexika. Pobyt probíhá podle představ do okamžiku, kdy Lynn v noci srazí policistu svým autem. Doug ji přemluví, aby z místa nehody ujeli a rychle opustí Mexiko a vrátí se do Los Angeles. Za nějaký čas, kdy se zdá, že je incident zapomenut, se seznámí se šarmantním Shellem, který o mexické nehodě něco ví. (ČSFD)

(více)

Recenze (13)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Priemerný, americký, televízny thriller, v ktorom výborne zahral hlavnú zápornú postavu nepríjemný blonďák s drsným pohľadom Rutger Hauer. Je to presne ten typ herca, čo sa hodí na stvárnenie úloh všeliakých vyvrheľov, násilníkov či psychopatov. Jedného takého podobného si strihol aj v tomto snímku. Ako tajomný cudzinec Jake Shell začne obťažovať, vydierať a terorizovať bohatý manželský pár. Vie totiž niečo, čo chcú oni za každú cenu utajiť. *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Peckovni thriller se skvelou pointou Hauer ty psychopaty proste umi tohle je ukazka jak z minimem hercu a akce udelat film postaveny jenom na fakt chvilema az neprijemny atmosfere takovyhle kousky muzu taky a kdyz jsou vkusne zpracovany jako tento tak neodmitnu ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obstojný thriller, který z poměrně obehraného klišé vymačkává, co se dá. Rutger Hauer je jako stvořený pro role charismatických psychopatů a právě za jeho výkon přidávám hvězdičku navíc:-). Kdyby to dopadlo opačně, než to dopadlo, hvězdička by byla zasloužená. 70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější replikant v roli na tělo, tedy coby nevypočitatelný psychopat Shell se zlověstným pohledem. A nelze mu nefandit, protože proti němu stojí párek mimořádně odpudivých měšťáků. Flundrovitá panička Rebeka, s duchoprázdným pohledem a bez špetky hereckého talentu, a její nesympatický židovský hazbend s myším obličejem. Samozřejmě že to dopadne tak, jak to v Hollywoodu dopadnout musí, ale i jinak jsem chvílemi docela trpěl. Třeba pokaždé, když se Rebeka pokoušela Shella naoko svádět a když on jí furt meldoval jak jí miluje, to byly fakt těžkotonážní trapárny. A celý závěr se mi zdál takový nějaký narychlo spíchnutý, popravdě takový dost blbý, hlavně co se jednání Shella týče. No jo, ale kdyby se filmy točily podle zákonů logiky, tak třeba tenhle by vůbec nevzniknul, že jo. Takže neremcám, je to holt VHSkový videobéčko z kraje devadesátek. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Scéna kdy si Rutger Hauer odepne opasek a sereže polonahou atraktivní blondýnu Rebeccu De Mornay, se mi nadlouho vryla do paměti... ach Bože, pak má ze mě vyrůst slušný člověk, když sem se v pubertě díval na takovéhle filmy :o) ...ale, jinak celkem slušný thriller. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Takový ty thrillery, kterých si v devadesátkách viděl mraky, který prostě nenadchnou ani neurazí. Ba naopak. Ono je to vcelku dobrá žánrovka se skvělým Rutgerem, který si toho psychouše dává opět bravurně. Manželský pár vlastně taky není k zahození, samozřejmě De Mornay je sakra hot milf a Ron Silver jako hlavně televizní herec stačil do toho trojlístku, který měl i mírné napětí a díky 98 minutám je to pohodová jednohubka, která má i na víc, ale ten závěr je fakt tragický. Úplně se přepne a film se snaží natahovat a musí ukázat i nějaou rádoby akci. Celé to vypadá až moc zrychleně do finále a to vážně škodí. Vlastně od té doby co se provalí ta událost už snímek ztrácí kredit. Škoda.70% ()

chiara 

všechny recenze uživatele

Dobry thriller!!! Rutger tu hraje psychopata Jacka Schella, ktory zacne vydierat a terorizovat manzelsky pár (De Mornay+Silver). Len ten konec s Rutgerovov smrtou v bazene bol trosku odveci - kludne ich mohol odstrelit a bol by pokoj :) ()

Reklama

Reklama