Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlídací pes Buck si žije pohádkovým životem v Kalifornii. Jednoho dne jej ale ukradnou obchodníci se psy a míří s ním na Aljašku, kde se právě rozbíhá Zlatá horečka. Psi k zapřažení do saní tu mají obrovskou cenu. Jen díky své houževnatosti a síle dokáže Buck přežít v drsném prostředí mezi krutými lidmi. Největší dobrodružství jeho života právě začíná! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Zpracování slavné knihy mně nepřišlo až nějak bombastické. Neslané nemastné, žádné emoce, jen strohý děj natočený z pohledu Bucka. London kladl důraz na zvýraznění individualit hlavních postav, což v tomto filmu není moc vidět.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Kto videl najprv tento filmík, ktorý je o 4 roky starší, musí uznať, že toto je slabota. Nezachranuje to ani Hauer, ktorý sa prída asi v polke filmu. Od slbšej hudby, p priemerné spracovanie prostredia a divočiny, po otrasný komentár po celú dlžku filmu, ktorý mi otvarál nožík vo vrecku. Oproti zmienovanému filmu má iba lepšiu prácu zo zvieratami, i keď hlavný hafo je dost škaredý :) Hodnotenie: 50% 

Reklama

Reklama