Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina, ale my tzv. páni tvorstva děláme vše proto, abychom zničili svět sami. Cožpak víme co kde může žít a stejně pořád otevíráme Pandořinu skříňku a myslíme, že nám vše projde. Doufám, že se jednou najde protivník, kterého nezdoláme a svět konečně půjde do hajzlu a necháme přírodu v klidu. Možná by se třeba mohl vrátit nějaký ten raptor :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Megalodon mě moc nenadchnul, přestože má několik kratičkých záblesků a světlejších chvilek, tak svou kvalitou patří k odpadním filmům. Zpracování žraloka patří mezi ty nejhorší co jsem kdy viděl. Ani výkony herců mě moc nepotěšili, ale alespoň si tu zahráli pěkné herečky. Jinak menší obavy nakonec: jak to tak vypadá, tak tvůrci uvažovali i o pokračování protože žádné zvíře nežije samo!!! A já doufám, že pokud někdy vznikne dvojka, tak bude mnohem lepší než tohle. Za pěkné záběry na prehistorické živočichy, scénu s uvízlou rybou a pěkné herečky dávám hodně slabých 30%. Znám totiž ještě mnohem horší žraločí filmy. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

Medic.Droid odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatné. Tak hrozně moc špatné. Film se stupidní zápletkou, stupidními herci, kteří předvádí stupidní "herecké výkony", stupidní grafika a nakonec, stupidní zakončení. Záběry na plavidla, žraloka a plošinu vypadá jako vystřihlé z Lego filmu, akorát jsou zde více zaoblená místa. Dialogy stupidní. Navíc neskutečně idiotská scéna odhalení kdy "Vidíte to na radaru ? Má to tak 18, možná 17 metrů, plave to 25 - 30 km/h...asi velryba" ...nastane dramatická hudba a jeho parták řekne " Ale ne, veryby plavou rychlostí 10 - 15 km/h".... no ty vole. V tuto chvíli jsem měl dost. Pak přišel an řadu hrdina, žralok. V padesáté první minutě se objevuje válec. "Žralok" s dementním výrazem...netušil jsem, že se žraloci dokáží tvářit, ale tady to tvůrci dokázali. A to jak se mu 1,5 kilometru pod hladinou blýskalo oko, přičemž tam nic nesvítilo, ALE ! I přes 1,5km vodního sloupce jsou na hgladině vidět světla a to velice jasně. A zppůsob, jakým se zbaví žraloka. OMG ! Nejtrapnější moment toho týpka, kdy sevřel v ruce supr amulet, ale místo morfování na nějakého nidžu přišel zabijácký úsměv, pak to bouchlo. Pod vodou lány kouře, al z ponorky a 18 metrového žraloka ani drobeček. Všichni co toto budou číst, prosím, nedívejte se na to. Je to tak špatné a ještě horší než všichni říkají. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Za mě lepší než Lovec žraloků. Zápletka velmi dobrá, vykreslení pravěkého moře předčilo má (nízká) očekávání a výkony herců sice podprůměr, ale nic děsného. Samotné hororové scény už se moc nepovedly. Scéna s pravěkou rybou je zoufale špatně nastříhaná a samotný Megalodon je udělaný pomocí počítačových efektů a vypadá jak z nějaké počítačové hry. Objeví se až po nějaké době a závěrečné finále se tvůrcům vůbec nepovedlo. Slabší dvě hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama