Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

sheen 

všechny recenze uživatele

Zasloužená jedna hvězdička? nebýt fanda žraloků tak stěží, takovou sračk* jsem snad ještě neviděl. Triky, že bych je udělal doma na koleni na 386tce (celkový dojem jako kdybych sledoval nějaké levné herní video), herci uplně mimo. Atmosféra? to jim asi moc neříkalo a do sci-fi to mělo sakra daleko. Žraločí brak. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Klasická apocoolyptická pizzovina na coolmě. Kde jsou filmy typu Já, legenda? Na hovně. A právě dnes. Když príma kůl spouštěla apocoolypsu, těšil jsem se, protože jsem doufal v klasický apokalyptický a katastrofický filmy rozhodně vyšší kvality. To jsem ještě netušil, že budem furt krmení pro rybičky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Megalodon mě moc nenadchnul, přestože má několik kratičkých záblesků a světlejších chvilek, tak svou kvalitou patří k odpadním filmům. Zpracování žraloka patří mezi ty nejhorší co jsem kdy viděl. Ani výkony herců mě moc nepotěšili, ale alespoň si tu zahráli pěkné herečky. Jinak menší obavy nakonec: jak to tak vypadá, tak tvůrci uvažovali i o pokračování protože žádné zvíře nežije samo!!! A já doufám, že pokud někdy vznikne dvojka, tak bude mnohem lepší než tohle. Za pěkné záběry na prehistorické živočichy, scénu s uvízlou rybou a pěkné herečky dávám hodně slabých 30%. Znám totiž ještě mnohem horší žraločí filmy. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Ceckovy vzhlad a efekty ako z cias prveho King Konga ani nie su tym najhorsim co tento videofilm potapa do odpadovych vod, ale k dobremu pocitu to urcite nepridava. Prvych 50 minut sa vobec NIC nestane, ludia sa len zhovaraju a zhovaraju, a ja som nedokazal udrzat myslienky na filme a pocuval som kazdu desiatu vetu. Nastastie na konci pride RELATIVNE napinavy zaver, pri ktorom sa vsak treba parkat len pousmiat, ani som viac necakal. Ale nemam dnes odpadovu naladu, a film ma ani velmi neznervoznil. Urcite existuju aj horsie kusky, len ma ich momentalne vela nenapadne. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Varování: Obsahuje spoilery, a pokud se neudržím tak i sprostá slova.Novinářka Christen Giddings se svým kameramanem přijíždí na "revoluční" ropnou plošinu kdesi na severu (nebo na jihu? to je fuk). Milí osadníci se jich pěkně ujmou, všechno jim pěkně vysvětlují, ukazují a také je vezmou "výtahem" na výlet 1500 stop (bo metrů) pod hladinu moře (až pocaď se to dá vydržet, ale teďka to teprv začne). Pánové plošináři se prokopou do milióny let zaplavené jeskyně (ehm), kde kromě pěkně svítivých rybiček (viz. komentář wopiho) taktéž žije miliarda piraň (jedna z nich pokouše jednoho z našich přátel) a pak jakási ryba, která je větší než mrakodrap. Té se teda moc nelíbí, že ji vzbudili (asi), tak se rozhodne posádku plošinu zbaštit (teda ty, kteří se napozabíjej sami). Atd, atd, atd ... efekty zralé tak na pár let zpátky, díry ve scénaři jak propasti (opět wopiho komentář .. Ponorka 1 uvízlá na dně, výtah frčí nahoru a posádka výtahu "slibuje", že se pro Ponorku 1. vrátí. Poté se výtah urve, a jen tak tak vyplave na hladinu, a kde se bere tu se bere Ponorka 1 už tu je a pomáhá (ještě že ji ta rybka sežrala). A jak to celé skončilo? Ani nevím, půl hodiny po konci filmu nevím jestli borci sežrali rybu nebo ona je. Verdikt: Takhle hroznej film jsem dlouho neviděl (jestli vůbec někdy). Jestli můžete, držte se od toho dál, nebo aspoň koukejte jen na první půlhodinu. Opravdu. Myslím to vážně:) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama