Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ti, kteří se s nimi setkají, umírají s krvácejícíma očima, nemohou dýchat a upadají do komatu. Ti, kdo z nich udělali nebezpečnou biologickou zbraň, se ukrývají v amazonském pralese. Hluboko v džungli je možná i klíč k odhalení pravdy o těch, kdo se pokusili zabít mladou novinářku Ann. Přišla na stopu vojenskému experimentu, který z obyčejných včel vytvořil létající virus. Zatímco Ann a její kameraman pátrají na zemi po původcích celého zla, 3000 mil nad nimi je v letadle plném nic netušících pasažérů kovová schránka se smrtí. Stačí jediná turbulence a ukradený vzorek malých zabijáků vykoná své zkázonosné dílo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

golfista odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na takový kraviny se opravdu nevyplatí ztrácet čas. Radši si pusťte muziku a vemte si nějakou knížku. Tohle se opravdu nedá dokoukat ! Klasický film pro naši nejsledovanější stanici. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako si hovorila, že sa voláš?“ – „Nehovorila.“ Čo vedie Craiga Sheffera (PLOD NOCI, A RIEKA TEČIE, HELLRAISER: INFERNO) do dobrodružných podpriemerných hlúpostí s ekologickým posolstvom, to by sme sa museli spýtať jeho. Každopádne, po AMAZONKE V PLAMEŇOCH, kde aspoň efektne prevádzkoval pohlavný styk so začínajúcou holou Sandrou Bullockovou, sa vrhol na ďalší plytký príbeh s otrasnou akciou, smiešnymi postavami, otravnými vzťahmi, zlou výpravou, trápnymi trikmi a scenárom o zmutovaných včelách, ktoré terorizujú zmenšujúce sa osadenstvo lietadla, kým v džungli proti zlým vedcom (Rutger Hauer) bojuje zlatá Gabrielle Anwarová (TURBULENCIA 3). Výsledná PANIKA je presne taký podpriemerne nudný zlý film, ako čakáte. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co se říká o nošení dříví do lesa? No tak točit takovéhle filmy je přinejmenším stejná zbytečnost. Katastrofické filmy o včelách ze 70tých let jsou klasikou na kterou nedám jako filmový fanoušek dopustit, jenže když si tak při večeru pustíte něco takového, možná si akorát položíte jednoduchou otázku: "Co to je?!" A odpověď zní: "Jo, to kdybych věděl !" Ztráta času filmový příznivci ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +obsazení (G.Anwar, R.Hauer,Adam Wylie, Lisa Wilhoit), je to zábava -je to taky stupidní béčko/// U hodnocení tohoto filmu hraje velkou roli nostalgie. Je to jedno z první novodobých béček co jsem viděl. A to ještě v době kdy jsem se o filmy nezajímal a tudíž jsem ani nějak neřešil kvality snímku. Film se mi prostě líbil. Pak jsem ho viděl podruhé a teď aniž bych věděl do čeho du vlastně potřetí. Asi až za polovinou jsem si vzpoměl, že mi to něco připomíná. A upřímě dobré dvě třetiny snímku jsem se zase dobře bavil. Není to tak zlé. Až s přibívajícím časem a scénamy v letadle (OMG, WTF to de?)jsem si uvědomil jaka je to stupidita a dost jsem při tom kroutil hlavou. Jenže to už byl pomalu konec filmu a já si uvědomím, že jsem to tedy nějak přežil. Takže odpad v tomto snímku nenacházím./// Celkem 62%/// ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zúfalo amatérsky dorobené včely som ešte nevidel. A to je len jedna z mnohých „kvalít“ tohto filmu. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Blbosť, ktorá nestojí ani za kuknutie na Gabrielle Anwar a Rutgera Hauera...typické céčko, s dementným príbehom a ešte horšími trikmi.. ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Totální ptákovina o super zabijáckých včelách a dalších mnoha šílenostech. Proč nám tohle ti filmaři dělají? Prostě jsem právě zahodil hodinu a půl času. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Reportérka Ann Bauerová (Gabrielle Anwar) se svým kolegou pátrá v jihoamerické džungli po záhadném "lidu stínů", který ji i kolegu zachránil před útokem zkorumpovaných vojáků a agresivních včel (samozřejmě biologicky modifikovaných). Zároveň jeden vědec "odnáší" jeden z nebezpečných rojů s sebou, a chce jej dovézt do jůesej, což by způsobilo katastrofu nesmírných důsledků - nicméně při letu letadlem se milé včelky osvobodí, a ukážou posádce i pasažérům, kdo je tu pánem. Nebýt jednoho přechytralého teenagera a jednoho hrdiny (světe div se, čirou náhodou manžela reportérky Bauerové) tak by to letadlo snad i spadlo? ... Uff, za prvé, scénarista si asi nebyl jistý, jestli chce natočit horror (nebo pseudohorror) o vraždících včelkách nebo o tajných biologických experimentech či o stavbě dálnice z jedné strany země na druhou. Za druhé, už první scéna by vás měla od tohoto filmu odradit - houf domorodců ozbrojený vesměs luky a oštěpy (dobře, jeden má pušku) proti po zuby ozbrojeným vojákům (samopaly) - a nebýt toho, že vojáci vytáhli granáty, tak by domorodci s přehledem zvítězili (nechybí zde oblíbená scéna jeden na jednoho, samopal proti pušce a ve chvíli, kdy borec se samopalem vystřílí všechny náboje a NETREFÍ, borec s puškou ho s přehledem sejme). Taky bych být vojáky nedával výbušné cedule s nápisy na barely s benzínem (jinak si nedovedu představit nádhernou explozi po zásahu barelu šípem). Za třetí scény s letadlem jsou tak ukrutně digitální, že víc už to nejde. Nevím, jestli je možné s dopravním letadlem dělat stejné kousky jako se stíhačkou, ale dle scénáristů určitě ano). Za čtvrté reportérka, která je na cestě úžasnému objevu a za celou svoji výpravu si neudělá ani jednu fotku? Za páté ... ale dost, tohle možná nebyl nejhorší film co jsem kdy viděl, ale měl k tomu setsakra blízko ... ()

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli někdy mělo Béčko svou hranici, tak filmy jako je Panika ji s přehledem odbourávají. Kdo proboha má tolik peněz, že může financovat takovou debilitu ?!?!? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Mně tenhle film teda nepřišel jako úplný odpad, znám dost horších filmů. Samozřemě je všechno strašně předvídatelné a ten konec taky není zrovna úplně ideální, ale na druhou stranu na zpříjemnění noci tímhle typem filmu to stačí.. ()

1860 

všechny recenze uživatele

Panika mě zachvátila, když jsem sledoval tento film a hned jsem hledal únikové východy ze svého pokoje.. Bohužel jsem ho hledal celých 95 minut, co trval tenhle film.. ()

Tristaver odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě odpad, ale totální... Vrchol všeho byla postava R. Hauera, která byla absolutně špatně napsána a ještě hůře zahrána... ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Film jako stvořený proto, aby zaplácl díru ve víkendovém odpoledním programu, na nic víc nemá ...a já mu to dávám svým hodnocením sežrat. ()

Reklama

Reklama