Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva vnuci se snaží dopravit mrtvého dědu z hlavního města na vesnici, odkud pochází, aby ho mohl jejich táta pochovat. Při cestě vlakem s mrtvým dědkem se však všechno zkomplikuje a zamíchá se do toho dobrosrdečný dealer drog s malou holčičkou, plešatý obchodní cestující a hloupý dopravní policista. (ČSFD)

Recenze (5)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Dobře vymyšlené, dobře zrežírované a docela dobře napsané, samozřejmě s přihlédnutím k tomu, že scénář si v mnoha situacích vypomáhá neuvěřitelnými náhodami - kdyby si chtěl hrát na realismus, tak by film po pěti minutách skončil. Což by nebyla moc velká zábava. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky s odřenýma ušima. Čekal jsem svižnější jízdu. Není to ani příliš originální, ani moc vtipné. Teda pokud se mi mi vtipy "neztratily v překladu". ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy táhli mrtvýho dědu vlakem do jeho rodný vsi, protože se vám podělalo auto a čeká na vás jeho syn, kterýho se všichni bojej a chystá pohřeb? Jenom vy víte že má u sebe životní pojistku na pěknou sumičku. Takže by se asi nemělo nic stát. To by se do toho ale nesměl připlést dealer drog, dcera jedný jeho "zákaznice", pošahanej policajt, holohlavej obchodník, řidič kamionu a dva prostodchý farmáři. Hra "Odvez mrtvýho dědu domů a nenech si ho ukrást nebo ztratit" začíná. S typickym srbskym humorem, spádem a charismatickejma hercema (hlavně Todorovičem) vás čeká 90 minut srandy. Ale bohužel i hluchejch míst a na konci si uvědomíte, že je to strašně dlouhý na tenhle příběh. 75 minut by stačilo bohatě a byl by to film s velkym F. Takhle je to film, kterej brzo zapomenu. ()

MORION 

všechny recenze uživatele

Patri skor k slabsiemu priemeru komedialneho zanru z danej oblasti, ale stale to nieje uplne zle. No rozhodne som cakal viac.. ()

Reklama

Reklama