Reklama

Reklama

Jsem nevěrný manžel

  • Francie Êtes-vous fiancée à un marin grec ou à un pilote de ligne ? (více)

Obsahy(1)

Charismatický Jean Yanne hraje muže ve středních letech, který má krásnou ženu (Françoise Fabian), dvě děti, dobrou práci a vcelku pohodlný život. Jenomže manželský a rodinný stereotyp dělá své, a když potká krásnou, mladou a navíc příjemnou a chápavou kolegyni (Yanti Somer), neodolá a zamiluje se do ní. Tato častá zápletka mnoha filmů je v tomto případě vylepšena sarkastickými komentáři hlavního hrdiny a hojným výskytem krásných dívek. (Bobofon)

(více)

Recenze (5)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....takže muž ma dobrú robotu na ministerstve,peknu ženu,deti,bývanie....a milenku....a potom ďalšiu - nie žiadne moralizovanie LEN.....len keby to bolo k niečomu ...bolo to vtipne...napínave jednoducho niečo zaujímavé....ale nemá to nič len tliachanie k ničomu a o ničom.....ocenujem dobrý dabing a ženské osadenstvo...jedna z mála úloh Yanti Somer /v miniúlohe/.... ()

Dawe.zs 

všechny recenze uživatele

Jsem nevěrný manžel si říká hrdina fran. komedie , kterého výborně ztvárnil J. Yanne a má samozřejmě pravdu. Úspěšný muž, unavený stereotypem desetiletého manželství, navíc v zaměstnání neustále obklopený množstvím atraktivních mladých žen, se rozhodne řešit situaci rozvodem. Jak se však často stává, všechno dopadne jinak než si představoval......... ()

Reklama

Davered 

všechny recenze uživatele

Cynicky pohled na partnerskou nestalost a manzelske kompromisy. Ani vtipne, ani cimkoliv jinym zajimave. Snad jen ten cesky dabing, s usmevne kniznim jazykem, stoji za zminku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Poněkud drsný únik ze stereotypu v hořkohořkém příběhu, jenž vůbec není komedií (ale neuzurpuje si ani jakýkoliv jiný žánr). Jean Yanne je takovým míšencem Philippe Noireta, Jana Třísky a Lino Ventury. Osud mu stále nahrává krásné ženy. Jednu má doma, druhou opustí pro třetí. Proberme si jejich věk dle herců - Roger Blanchard 38 let, manželka Françoise Fabian 38 let, první (opuštěná) milenka Yanti Somer 23 let, druhá milenka Nicole Calfan 24 let. Ponaučení si z tohoto výčtu, ale ani z filmu neberte. Dobový skvost, především pro bytové architekty. Takovou práci na ministerstvu a toho ministra bych taky bral (jak mu krásně nahrál, když u něj byl v době telefonické stížnosti nadřízeného). Mimochodem, Jean Yanne byl taky Řezník. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama