Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivové Susan Alembicová a Luke Stone jedou vyšetřovat na poklidné předměstí zmizení mladé dívky Grace Gilmartinové. V pokoji Grace je spousta krve, ale jinak žádné stopy. Rozbor ukáže, že jde o kozí krev, a všichni tedy předpokládají, že by Grace mohla být naživu.Graceini rodiče, Billy Gilmartin a Jennifer Gilmartinová, přijali do svého domu věštce Calvina Morana, který tvrdí, že Grace žije, a v parku nedaleko domu označí místo, kde se mělo stát něco zlého.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Ashley Pearce, režisér, který má prsty v počinech, jako Hercule Poirot, Dalziel a Pascoe, Zvláštní oddělení nebo Afterlife, mne ani tentokrát nezklamal. Pro mne velice odvážná volba, jenž padla na Krise Marshalla, vyšla velmi dobře a Marshall, kterého známe především z komediálních seriálů, jako Moje Rodina, předvádí dobrý výkon a český dabing oproti originálu není vůbec špatný. Jsem trochu zaskočen hodnocením zde, vzhledem k tomu, že na iMDB mají Vraždy v Londýně 7.1/10 ! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Možná je ukvapené hodnotit seriál po shlédnutí prvního dílu... a to ještě necelého, protože jsem se u něj prostě a jednoduše nudila. Nicméně druhou šanci "Vraždám v Londýně" na 99,9% nedám, tak okomentuju přinejmenším to málo, co jsem odzívala. Pomineme "originalitu" zápletky, všechny kriminálky se točí kolem toho samého: nezvěstných osob, okradených osob, zavražděných osob. Tím nejdůležitějším, co diváky opakovaně přitáhne k TV obrazovkám, jsou tedy vyšetřovatelé - charismatické osoby, jakým budeme držet palce. V tomto ohledu britský seriál zklamal na celé čáře, ženská zcela fádní až nesympatická, její mužský kolega mě odpudil v okamžiku, kdy poprvé otevřel klapačku a vypustil z ní snůšku pseudofilozofických, snobských blábolů. Otravným jsem rovněž shledala občasný "moderní" zběsilý střih. Jedna hvězdička by asi byla zbytečně příkrá, druhou však dávám jedině z nejistoty, zda se seriál časem nezvedne (nemám chuť to zjišťovat). 30% ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Mám velký problém dokoukat vůbec první díl. Nuda, nuda, nuda. Šeď. To není pro detektívku příliš dobré. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Tak nesympatické vyšetřovatele jsem už dlouho neviděl. A tak nudnou detektivku, navíc nelogickou, jsem taky dlouho neviděl. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, britské detektivky miluju, ale tohleto jsem fakt nečekala! Souhlasím s Phobií (ale ne už s těmi hvězdičkami) a Gekonem. A to nuda není na tomhle výtvoru to nejhorší! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vtipná detektivka se svižným tempem a taky s dost výraznými prvky komedie. Viděl jsem jen první sérii, a ta na mě působí naprosto kladně. Sice to oproti jiným anglickým krimi sériím nemá takovou atmosféru, ale mě se tenhle sériál líbí i díky Krisu Marshallovi, který tady už není za vola ze skvělého seriálu Moje rodina. Prostě do detektivek to přináší zase něco nového, samozřejmě i tahle řada má svých pár slabin ale na mě působí naprosto pozitivně. Jen jedna věc se mi nelíbí - malý počet epizod. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nejedná o katastrofu. Ovšem zvyknout si, že Kris Marshall představuje chytrého a nadaného detektiva se smyslem pro exaktní myšlení, to dá zatracenou práci... ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl tento seriál, byl jsem přesvědčen, že britská detektivka patří vždy k tomu nejlepšímu v tomto oboru. Vraždy v Londýbě mě vyvedly z omylu. Vyšetřovatelé nudní, bez charizma, příliš mystiky apod. Nemluvě o kameře a střihu. Prostě moderna, která škodí klasickému žánru. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po první dílu z jednoho prostého důvodu. Pokud ještě nějaký uvidím, jedině náhodou. Ale kriminálka je to kvalitní. Vyšetřovatelé jsou sympatičtí, ale ničím to nevyčuhuje z nekonečné řady ostatních kriminálek, ať je americká nebo britská! ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

První díl tak 2-3 stár, počkám na další díl, než budu doopravdy hodnotit. Zatím nic moc - z britských kriminálek zatím to nejhorší Tak jsem teda zkoukl další díl a dám přednost těm 2*. Odpad to není, ale jako britská krimi to je bída. Občas jsm ese doma na sebe útrpně dívali, občas to bylo přímo to co se tu popisuje jako WTF ( pokud jsem to dobře pochopil). Po Midsomer Murders a Lewis je to fakt odpor. Kdyby to dávali mo Kriminálkách LA nebo Vegas nebo co všechno, udělali by líp. Ale když už někdo odsouhlasí takový český název (popravit okamžitě) tak co s tím ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Nu což. Británie vidím také umí nasekat pár neoriginálních a nezáživných počinů jako jsou třeba právě Vraždy v londýně. Pokus je to nepovedený a to jsem seriálu, dal dvě šance. Hlavní detektivní dvojice nepředvádí nic originálního. Ze svých projevů jim nevyčuhuje ani špetka charisma. Ztvárnění je ostudně podprůměrné (když uvážím televizní atmosféru Midsomeru), příběhy v obou dílech slabé a druhý byl až moc překombinovaný. Neobjektivně přisuzuji dvě hvězdy kvůli lásce k anglii, kterou chovám. Nic víc není co psát. ()

Gekon odpad!

všechny recenze uživatele

Ruce pryč!! Tohle není britská detektivka, to je nepovedená variace na americké kriminálky. Ani nevím co mi vadilo víc, jestli nesympatické hlavní postavy, vyloženě debilní scénář, absolutně nechutná kamera, střih, rušivá hudba a ještě spousta dalších věcí. Fuj, nikdy více. Ať žije Tom Barnaby. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen první díl a jeho začátek vypadal opravdu špatně, ale nakonec mě to docela vtáhlo a příběh, ač byl dost překombinovaný, mě zaujal a svým rozuzlením i uspokojil. Souhlasím s tím, že ta parta detektivů jsou samorostové a sympatie z nich do okolí nesrší, ale to je možná i jistá devíza oproti americkým detektivkám, kde spolu všichni mluví a podpírají se v těžkých chvílích. Prostě dokonalý až k poblití. Tady se nesnáší a jdou často i proti sobě. Suma sumárum, lehký nadprůměr.**************Druhý díl byl mnohem učesanější a téměř vymizela nevraživost mezi detektivy. Tak nevím, to, co jsem cenil nejvýše, tady už skoro chybí. Uvidíme, jak se to vyvrbí dál.**************Třetí díl byl asi nejlepší. Víc do mainstreamu zasazený a někdy po americku citově přepjatý (Mrtvá pomáhá detektivům řešit "svůj" případ? WTF?!), ale udržel moji pozornost a dal jsem mu dokonce přednost před finišem Bauera na padesátce i před hokejovým finále). A koukám, že i hodnocení pomaličku stoupá a dosává se někam, kam asi celý seriál patří. Do průměru. ()

KatkaMach 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele politik je naprosto přesný a zcela s ním souhlasím. Špatné hodnocení tady na čsfd mě opravdu zaskočilo. Ikdyž je pravda že po shlédnutí prvního dílu jsem měla rozporuplné pocity, ale další 3 shlédnuté díly mě naladily naprosto pozitivně a Kris Marshall ukázal že dokáže zahrát i něco jiného než komediální roli. ()

ste odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pouze první díl, ale vím určitě, že žádný další už vidět nechci. Špatně bylo úplně všechno. Scénář, kdy jsem nevěděla, jestli to není parodie, hudba, která narušovala děj a vyrušovala diváda,kamera, která měla být nejspíš realistická, ale byla spíš natočtovská, střih, herci, prostě vše. Chtěla jsem se kouknout na nedělní kriminálku, ale čekal mě spíš horor. ()

Reklama

Reklama