Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chcete znát nejjednodušší způsob nalezení partnera? Zapomeňte na bary, diskotéky, internetové seznamky a pořiďte si psa. Na procházce se nejdřív sblíží váš a její miláček a potom vy a její čumáček. Takhle nějak si to naplánoval i Steve. Veterinární asistentka Rebecca sice na roztomilost jeho hafana zabrala, ale o pánečkovi si myslí, že je gay. A on ji v tom nechá, protože sbírá materiál pro svou knihu a dívčina nevědomost se mu hodí. Pochopitelně jen do chvíle, než se do ní bláznivě zamiluje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Velice neoriginální a nudná romantická komedie jen pro opravdové milovníky žánru by měl správně znít text distributora, protože tohle je opravdu nuda. Kolikrát už jsme viděli, že na začátku byl omyl, pak se zamilovali, ona se dozvěděla pravdu a razešli se. nakonec však všechno skončí dobře a dají se dohromady. Ani hnusné chlupaté koule to nezachrání... ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná romantická komedie, která je lehce okořeněná zápletkami kdo je a kdo není gay. Něco pro smutné večery, milovníky pejsků a zamilované páry. p.s. pro tvurce teto databaze: nejak vam vypadli dva hlavni herci ;) Alexander Chaplin a Lindsay Sloane... ()

ahed 

všechny recenze uživatele

A mě to vlastně docela bavilo...možná od té doby jsem nějak zmatený jestli jsem nebo nejsem gay...že bych to zkusil přes pejsky? ()

Reklama

Reklama