Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Intergalaktická policistka Melanie Ballard se svým týmem dostala za úkol přepravit nebezpečného zločince zvaného Desolation Williams do vězení u města Chryse na planetě Mars. Ocitáme se v budoucnosti vzdálené dvě stě let, kdy kolonizace Rudé planety už není jen snem. Jenže posádka na Marsu náhodou vykopala pradávný marťanský obranný systém a ten přiláká válečné duchy původních obyvatel planety, kteří ovládnou většinu lidí. A když Melanie a její tým přistanou, pochopí, že všichni, včetně vězně, musí spojit své síly, aby přežili útok pomstychtivých duchů, toužících po jediném - zničit na Marsu vše, co pochází ze Země. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (13)

Související novinky

John Carpenter chystá návrat

John Carpenter chystá návrat

03.08.2008

Hororová legenda John Carpenter, tvůrce filmů jako Halloween, Věc nebo Velké nesnáze v Malé Číně, poslední dobou pracuje především pro televizi (jeho příspěvky do série Mistři hororu patřily k těm… (více)

Návrat Johna Carpentera

Návrat Johna Carpentera

22.01.2008

Seriál Masters of Horror vytáhl z hrobů několik žánrových mistrů a ukázal jim, že fanoušci na ně nejenže nezapomněli, ale pořád stojí i o jejich novou tvorbu. Minulý týden jsme psali, že na vlně… (více)

Reklama

Reklama