Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Intergalaktická policistka Melanie Ballard se svým týmem dostala za úkol přepravit nebezpečného zločince zvaného Desolation Williams do vězení u města Chryse na planetě Mars. Ocitáme se v budoucnosti vzdálené dvě stě let, kdy kolonizace Rudé planety už není jen snem. Jenže posádka na Marsu náhodou vykopala pradávný marťanský obranný systém a ten přiláká válečné duchy původních obyvatel planety, kteří ovládnou většinu lidí. A když Melanie a její tým přistanou, pochopí, že všichni, včetně vězně, musí spojit své síly, aby přežili útok pomstychtivých duchů, toužících po jediném - zničit na Marsu vše, co pochází ze Země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (296)

rodan21 

všechny recenze uživatele

Prepáč POMO, ale "požičiam" si tvoje slová, lebo lepšia formulácia ma nenapadne- "Béčko, ktoré sa tvári vážne a myslí si že je strašne cool, zatiaľ čo divák neveriacky krúti hlavou." Je to tak, súhlasím. Ako ono sa to miestami aj dalo pozerať, ale fakt iba miestami, s tým, že keď začala padať hlava od nudy, tak prišlo niečo trošku zaujímavé, ale potom zase odveci... ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Viděno pěkně dávno, ale pamatuji si to, myslím, že jsem dal tak půlku, a pak si me pubertální já řeklo, že tohle ne a radši jsem šel spát, to je strašidelnější. ()

nikhaj 

všechny recenze uživatele

Rockovo-metalove ruvačky, film hcce byt drsny a neuprosny. Trochu jak mad max...par efektov tam naozaj stalo zato. Naklad ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Trochu inakší a ešte viac béčkovejsí Carpenter ako sme zvyknutý ale stále zábavný. Sýnťáky nám tu nahradil dosť ťažkým metalom a vsadil na celkom krvavú a výbušnú akciu. Solídna hlavná drsňácka zostava Henstridge, Statham, Grier funguje. Len škoda ze im to kazí mega super gangzta ultra drsňácky sa ksichtiaci neherec Ice Cube, ten tu hádže držky ako keby mal dlhodobý problém s tvrdou stolicou...Verím že ak by tam nehral on a jeho rolu by dostal Kurt Russel alebo Statham ako sa plánovalo tak film by neskončil s tak negatívnym ohlasom. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Duchové marsu mě vždy jako malou děsil, hlavně když davali tu scénu kdy vysvětlují jak vznikla ta epidemie, resp. Vírus, no malem sem se posrala! Tedkom? Masky jsou podprůměrné, herci takřka jejich výkon stoji za hovno. Ale jinak celkově dobre. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Když se mě někdo zeptá , jaké postapo jsi viděl mimo Medmexe , tak ačkoliv nejsem vůbec příznivcem žánru , můžu s čistým svědomím odkázat na tento kousek. Pobavil mě ten velký nasraný blekmetalista  ,chaotické střílečky , opakované záběry , náš vydařený dabing a  jinak samozřejmě hudební doprovod byl též velice mazaný , prostě 80tky v nejčistší formě , akorát o pár let opožděně , co víc od toho chtít . ()

Xavi 

všechny recenze uživatele

Ked som prvá krát počul Názov filmu - Duchové Marsu. Myslel som si že to horor, ktorý bude aspon trochu zaujímavý. Sklamal som sa. Tak slabý film som nevidel a asi už nikdy neuvdidím. Nápad o duchoch, ktorý sa menia v vraždiace stroje, nebol sám o sebe až taký hrozný. Ale skôr naopak, tak hrozný scenár, úbohé výjavi akože hercov na čele s nejakým Ice Cubem, ktorý by mal radšej vo svojej speváckej kariére, ktorá, aj tak nestojí za nič. Jednoducho bezduchý film. ()

Lumen007 

všechny recenze uživatele

Velice špatný film. Jediné, co zde stojí za vidění, jsou komické kreace hlavního záporňáka, který připomíná ožralého black-metalistu. ()

Mezerník 

všechny recenze uživatele

Poctivé, vzorové béčko. Jsou filmy, kde je kvalitní námět, ale mizerné provedení (hlavně režie). A naopak filmy, kde i s jednou stránkou scénáře (klasická zombícká, pardon - black metalová - vyvražďovačka) dokáže někdo udělat dílko s atmosférou. A Carpenter je pořád Pan režisér. Škoda, že neměl lepší scénář a větší rozpočet. Nicméně kompenzují to dvě akční blondýnky, prostředí Marsu,fakt hustej vlak a hlavně: zombíci bez jediné slabiny (bravo! kdo chce popcornovou podívanou, ať jde na Den nezávislosti :-) ()

Pecca007 

všechny recenze uživatele

Proti Johnu Carpenterovi nic nemám. Vím, že každý režisér natočí jednou skvělý film a jindy zase pravý opak. Dal jsem mu šanci dokázat jestli umí i v dnešní době a pustil jsem si tento, jeho zatím poslední počin. Duchové Marsu měli potenciál. Doufal jsem, že Carpenter tentokrát ukáže svojí akční duši víc, rozohní se, a bude stříkat krev a létat olovo. Nevadilo by mi to. Vždyť zrovna pro tuto variantu má tento námět předpoklady. Jenže akce nikde nebyla!Zklamání mi ale zanedlouho překazila vidina toho, že Carpenter vezme příběh více tajemně. Zasazení jakéhosi „démona“ do příběhu nebyla špatná volba, teď jí jen využít. Sice mi to trochu připomínalo film „Anděl smrti“ s Danielem Washingtonem, ale tenhle fakt jsem byl ochoten skousnout. Jenže tuhle linku poslal Carpenter taky někam pryč a tak se z tohoto filmu stal film s nevyužitým potenciálem! Herecké výkony taky nebyly nic moc. Jediný, kdo mě dokázal herecky zaujmout byla Pam Grier a víme jak skončila, ne? :) 30 %. ()

pekos 

všechny recenze uživatele

Snaha Johna Carpentera vyťažiť z neistoty hlavných hrdinov, kde preskakujúci duchovia z tela do tela, obdobne ako vo Veci robil mimozemský votrelec, nepriniesli trhák, ale nezáživný a miestami nezrozumiteľný film, takmer C kategórie. Príbeh, ktorý je zasadený na Marse sa mohol odohrávať kdekoľvek na Zemi. Našťastie, Natasha Henstridge je tak, ako v každom filme, veľmi priťažlivá, a len vďaka nej som celý film pozeral. V konečnom hodnotení môžem len konštatovať, že film pôsobil kŕčovito a bezmyšlienkovite, no ako fanúšik sci-fi ho nezatracujem a určite si ho ostatní verní sci-fi fajnšmekri pozreli. ()

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy... Proč? Námět, který sice není z nejnovějších, ale jisté kouzlo a atmosféru to mělo. Po půl hvězdičce za Natašu a mého oblíbence Stathama. Na druhou stranu se tenhle film objevil na seznamu vřele doporučovaných kousků pro mého kamaráda Ondru, který je milovníkem béčkových hororů. ()

Související novinky

John Carpenter chystá návrat

John Carpenter chystá návrat

03.08.2008

Hororová legenda John Carpenter, tvůrce filmů jako Halloween, Věc nebo Velké nesnáze v Malé Číně, poslední dobou pracuje především pro televizi (jeho příspěvky do série Mistři hororu patřily k těm… (více)

Návrat Johna Carpentera

Návrat Johna Carpentera

22.01.2008

Seriál Masters of Horror vytáhl z hrobů několik žánrových mistrů a ukázal jim, že fanoušci na ně nejenže nezapomněli, ale pořád stojí i o jejich novou tvorbu. Minulý týden jsme psali, že na vlně… (více)

Reklama

Reklama