Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Nick Randall (Rutger Hauer) se stane návnadou i lovcem zároveň. Na scéně se zjevil jeden z nejhledanějších zločinců. V tajném spiknutí FBI a CIA je Randall najat k jeho polapení a zároveň se pro něj stává lákavou kořistí. Dochází k nelítostnému souboji, všude zůstává smrtelná spoušť, vyhrát však může jen jeden z nich. (MIDO FILM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Luk80 

všechny recenze uživatele

V jisté době musel být opravdu na VHS obalu jasný tahák a to jméno Gene Simmons z Kiss. Ovšem Gene už měl svou životní zápornou roli za sebou a to ve filmu Never too young to Die ( můj nejoblíbenější ) Gene zde nemá žádný prostor na vyjádření svého vzteku a charisma. Jeho postava je tady vlastně velmi nudná. Rutger Hauer je ještě více nudnější. Aspoň mě potěšil Dennis Burkley ( ve Stínu Gangu hrál hláškujcího Wovese - Čůra ) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Rutgera Hauera je pro tenhle film vyložená škoda. Je to drsňák se vším všudy, charisma má na rozdávání, bohužel všechny ostatní složky filmy selhávají. Schopnější režisér by podle mě dokázal klišovitý scénář rozpohybovat, Gary Sherman na to však nemá. Občas se tu sice objeví sympatická scéna, ale jako celek průměr až lehký podprůměr... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mohol to byt skvely thriller v ktorom charizmaticky drsniak Hauer nahana hnusneho teroristu. Ale vysledok je taka nuda, ze som pri filme zaspal a dopozeral ho na druhy den. Napinave to nie je vôbec. Postavy sa cely film bezcielne poflakuju az sa na konci konecne stretnu a cele utrpenie zakoncia jednym granatom. Akcne sceny tu tiez vela nie su. Dve kratucke prestrelky a jedna nahanacka. A je to rovnaka nuda ako zvysok filmu. Jednu hviezdicku davam za Hauera, ktory tu vyzeral stale fantasticky a jeho postava by si zasluzila ovela lepsi film. 3/10. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tentokrát hodnotím jen výkon Rutgera Hauera. Samotný film by bez něj opravdu za moc nestál. Ultradrsný Rutger je jediným světlým místem tohoto ne až zas tak moc akčního filmu. Většina Zatykače je rozvleklá a zbytečně se tam tlachá a tlachá. Dobrá je jen závěrečná půlhodina. To Rutger odhodí příšerné sáčko a navlékne se do kožené bundy a jde tvrdě po stopách teroristů. Dál stojí z ostatního průběhu filmu za zmiňku jen jedna automobilová honička a jedna opravdu povedení scéna vyslýchání. Právě tyto scény ukazují čím by Zatykač: Mrtvý nebo živý mohl být, leč není. Více akce pro Haura a míň okecávání a mohlo by to být královské béčko. Škoda! ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem dnes zhlédl tři filmy (DEN WARRIORA, OPIČÍ MILENKU a ZATYKAČ) a všechny po zásluze ohodnotil jako odpad - no není to nějaký ČSFD rekord? ZATYKAČ jsem si pamatoval ještě z puberty, kdy mi ale unikl před nosem, tak jsem chtěl po letech dohnat starý rest. Bohužel je to o ničem. Scénář podprůměrný, dialogy slabé, žádná zapamatovatelná hláška či scéna, akce málo a nezajímavá. Rutger Hauer, toho času na vrcholu, těžce uletěl. Koncentrovaná nuda. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama