Reklama

Reklama

Osudová přitažlivost

(seriál)
  • USA Fatal Attraction (více)
Trailer 2
USA, 2023, 7 h 21 min (Minutáž: 49–58 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život Daniela Gallaghera je v ohrožení po první krátké, ale intenzivní aférce s Alexandrou Forrestovou. Po 15 letech ve vězení za její vraždu je Dan podmínečně propuštěn. Je pak odhodlán znovu se spojit se svou rodinou a prokázat nevinu. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

filmovou Osudovou přitažlivost sem nikdy neviděl, nicméně něco mi říká, že roztáhnout v jádru tuctový příběh  (záletný prokurátor, milenka co je magor, aby následně zmizela a jeho za to zavřeli) do osmi hodinových epizod nebyl úplně dobrý nápad. Začátek je sice fajn a konec je solidně cynický a svým způsobem (ne)uspokojivý, ale to nijak neomlouvá tu vatu uprostřed, která by se dala v pohodě smrsknout do dvou epizod a i to by bylo možná moc. Až mě to docela "namotivovalo" se podívat na původní film, protože věřím, že ten může na menší ploše fungovat lépe...40% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Maník středního věku, prokurátor, má doma typickou protivnou zahnízděnou kravku, tak si narazí jakousi jinou paní, ale té pro změnu šibe v hlavě. Tohle je námět. V reále je to jako telenovela. 10% nějakého slabého děje a 90% otravného žvanění, koukání a chození. Zejména teda žvanění. V téhle naředěné podobě je to nedívatelná nuda a ztráta času. Jako jeden celovečerák by to byl takový podprůměrný TV film. (6%) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama