Reklama

Reklama

Magic of David Copperfield: 15 Years of Magic, The

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

První DVD Davida Copperfielda na kterém představuje svoje nejlepší iluze za svých magických 15 let. Uvidíme průchod Velkou Čínskou zdí, zmizení jídelního vozu vlaku, zmizení letadla, přeříznutí obrovskou cirkulárkou a mnoho dalších. Mezi čísly jsou krátké sestřihy jiných menších iluzích. (Košoun)

Recenze (8)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Film, kde David Copperfield spolu s Claudií Schiffer bilancují nad mágovou kouzelnickou kariérou. Není snad člověk, který by si při vyslovení mágova jména nevzpomněl na zmizení Sochy Svobody, vagónu Orient Expressu, letadla nebo na triky s obří cirkulárkou, levitací, hořícími kopí, odpálením starého věžáku či procházení Velkou čínskou zdí. David zkrátka umí navodit perfektní atmosféru a žasnoucímu divákovi následně předvést dokonalou iluzi. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem viděl v roce kdy to vyšlo, tedy jako 6ti letý kluk. A mohu vám říct, že mé zážitky jsou víceméně pozitivní až na scénu, kde se nechal přeříznout cirkulárkou. Bohužel jsem si jako malý kluk myslel, že se mu z té rakve opravdu nepodařilo dostat a že je mu konec a i když poté vyběhl na pódium a bylo vidět že je celý, tak jsem kvůli tomu kouzlu pak ještě mnoho dní nezavíral oči s klidem sobě vlastním. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Davida Copperfielda jsem svého času děsně žral, viděl jsem ho i naživo, miluji kouzla, ale dnes, když znám téměř všechny triky je to o ničem. ()

TommmyT 

všechny recenze uživatele

David Copperfield je bezkonkurenční kouzelník současnosti. Jeho triky jsou tak promyšelné, že si dokáže pohrát s lidskou myslí, že mozek nechápe. Člověk jen zírá s otevřenou pusou a snaží se ochopit, marně. Ve svých kouzlech dobře pracuje i s choreografií a hudbou. Navíc je to sympaťák a vtipně laškuje s diváky. Jak je psáno nahoře, na tomto dvd jsou kouzla za jeho 15 let, takže je to jakési best of. I když se třeba některá kouzla časem prozradila jak je dělá, myslím že celkově to na profesionalitě Coperfielda nic nemění. Navíc pochopil, že ty důležité kouzla je potřeba dělat v jednom záběru, aby to pak nevypadalo jako tv trik. (Pozor: na tomto dvd, vzhledem k jeho množsví kouzel, jsou některé kouzla střihem zkrácená. Ale jen kvůli délce, že by se jich pak na dvd nevešlo tolik. Původní celá kouzla střihy nemají). Jasných pět hvězdiček. ()

vince_c 

všechny recenze uživatele

Krásně zpracovaný rozhovor o životním díle největšího illuzionisty historie. David se odlišuje od nespočtu konkurentů tím, že svoje vystoupení umí zabalit do strhujícího a uměleckého hávu, který diváka dokáže okouzlit a hrát si s jeho emocemi. ()

Reklama

Reklama